Хліб з рисової борошном
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам спробувати неймовірно ніжний, повітряний хлібець, від якого просто неможливо відірватися. Якщо ви любите піч будинку, тоді рецепт, як приготувати хліб з рисовим борошном, для вас.
Для цього рецепта вам не потрібна ніяка додаткова техніка, хліб випікається в духовці. Тісто готується швидко і просто, так що навіть новачок на кухні без зусиль зможе його відтворити в домашніх умовах. А який колір у такого хлібця! Не проходьте мимо і запам'ятовуйте рецепт.
- Рисове борошно - 1 Склянка
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Склянка
- Пшеничне борошно - 1 Склянка
- Картопляна мука - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 2 чайних ложки
- Яблучний оцет - 2 чайних ложки
- Пакетик сухих дріжджів - 1 штука
- Мед - 50 грам
- Вода - 2 склянки
- Вершкове масло - 60 грам
- Яйце - 3 штуки
- Сухе молоко - 1/2 склянки
1. Дріжджі розчиніть у теплій воді. У глибоку миску просійте всі сухі інгредієнти: борошно, крохмаль, сіль, сухе молоко.
2. В окремій мисочці з'єднайте яйце, вершкове масло, оцет і мед. Все ретельно перемішайте.
3. Додайте приблизно половину сухих інгредієнтів, перемішайте, а після додайте решту, вливши воду з дріжджами, замісіть однорідне тісто.
4. Розкладіть тісто по формах і залиште в теплі підходити приблизно на годинку.
5. А після можна відправляти в розігріту до 180 градусів духовку.
6. І випікати близько 50 хвилин до готовності і рум'яності.
7. Хліб - просто чудо! Смачного.