Рецепт Яєчня «Шакшука» фото

Яєчня «Шакшука»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Яйця , Помідор , Болгарський перець , Цибуля
Дієтичне харчування
На швидку руку , На сніданок , Ситний сніданок , Швидкий сніданок
Яєчня
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Дуже швидкий в приготуванні і ситний сніданок, який урізноманітнює ваше щоденне меню! Яєчня"Шакшука" є дуже корисною через овочів і ароматної завдяки різним спецій.

Опис приготування:

Мало хто знає, як приготувати яєчню"Шакшука" , тому сьогодні я поділюся з вами цим рецептом. Насправді немає нічого складно: вам необхідно всього лише обсмажити овочі і додати до них яйця, постійно помішуючи. Ви можете додати зелень і урізноманітнити яєчню спеціями. Подавати її можна з зеленню, соєвим соусом або сметаною до смаку.

  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Помідор - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Паприка - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
яєчня
1. Обсмажте на оливковій олії нарізану півкільцями цибулю. Коли він стане м'яким, додайте до нього нарізаний невеликими шматочками перець.
яєчня
2. Коли перець злегка обжарится, додайте нарізані невеликими шматочками помідори (можете зняти з них шкірку за бажанням). Обсмажте овочі приблизно 5 хвилин, A I солі, поперчіть і додайте спеції за смаком. Добре перемішайте овочі під час приготування.
яєчня
3. Додайте яйця до овочів і, постійно перемішуючи все лопаткою, Довести страву до готовності. Подавати його можна з зеленню. Смачного!

Схожі рецепти