Яєчня «Шакшука»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже швидкий в приготуванні і ситний сніданок, який урізноманітнює ваше щоденне меню! Яєчня "шакшука" є дуже корисною через овочів і ароматної завдяки різним спецій.
Мало хто знає, як приготувати яєчню "шакшука", тому сьогодні я поділюся з вами цим рецептом. Насправді немає нічого складно: вам необхідно всього лише обсмажити овочі і додати до них яйця, постійно помішуючи. Ви можете додати зелень і урізноманітнити яєчню спеціями. Подавати її можна з зеленню, соєвим соусом або сметаною до смаку.
- Болгарський перець - 2 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Паприка - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
1. Обсмажте на оливковій олії нарізану півкільцями цибулю. Коли він стане м'яким, додайте до нього нарізаний невеликими шматочками перець.
2. Коли перець злегка обжарится, додайте нарізані невеликими шматочками помідори (можете зняти з них шкірку за бажанням). Обсмажте овочі приблизно 5 хвилин, A I солі, поперчіть і додайте спеції за смаком. Добре перемішайте овочі під час приготування.
3. Додайте яйця до овочів і, постійно перемішуючи все лопаткою, Довести страву до готовності. Подавати його можна з зеленню. Смачного!