Яєчні рулетики з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Даний рецепт досить простий і готується страва з найдоступніших інгредієнтів. Пропоную звернути вашу увагу на трохи незвичну, але цікаву подачу таких знайомих продуктів.
Ніжне, легке і в той же час ситне блюдо. Капустяну начинку, за бажанням можна замінити на будь-яку іншу або доповнити ковбасою, відвареним м'ясом, грибами, обсмаженою фаршем. Простір для фантазії тут великий! А якщо ви любитель легких овочевих закусок, неодмінно рекомендую спробувати яєчні рулетики саме в даному варіанті - дуже соковито, ароматний і смачний! Можна подати рулетики самостійно або у вигляді теплої закуски. Пригощайтеся!
- Яйце - 4 штуки
- Крем - 100 грам
- Сир - 100 грам
- Капуста - 250 грам
- Цибуля - 1 штука
- Хміль-сунелі - 1 щіпка
- Вершкове масло - 30 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 50 грам
- Сухарі паніровочні - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Кріп - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Капусту наріжте тонкою соломкою, цибуля - пір'ям або півкільцями.
Сир натріть на крупній тертці.
Обсмажте капусту з цибулею на олії до готовності. В кінці додайте вершкове масло і сіль за смаком. Перемішайте і дайте охолонути. Додайте тертий сир і перемішайте все ще раз. Начинка готова.
Яйця з Збийте 60 г. Сметани, додайте сіль за смаком і борошно. Перемішайте.
Змастіть сковороду рослинною олією і на середньому вогні спечіть тонкі омлетного млинці. Залежно від діаметра сковороди у вас вийде від 3 до 5 штук.
На менш підсмажену сторону кожного млинчика викладіть рівномірно близько 2 ст. L. Начинки і поверніть рулет.
Кожен рулет розрізати на 2-3 частини в залежності від його розміру і викладіть в змащену маслом форму. Змастіть верх сметаною і посипте сухарями. Запікайте при 180 градусах близько 15 хвилин.
Яєчні рулетики з капустою готові. Посипте їх подрібненою зеленню і подайте до столу!