Яєчні рулетики з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальна, апетитна і смачненька закуска готова поповнити вашу кулінарну скарбничку. Спробуйте, ці апетитні рулети з пікантною начинкою напевно не залишать вас байдужими.
Пропоную Вашій увазі дуже оригінальний спосіб, як приготувати яєчні рулетики з начинкою з горіхової пасти з зеленню і перцем чилі. Це приголомшливе поєднання смаків, яке обов'язково варто спробувати. Кількість перцю залежить від ваших уподобань і його гостроти. Начинка повинна бути пікантною, що, але не обпалює, так що краще додавайте перець невеликими порціями. Подайте цю закуску до святкового столу - і ви точно здивуєте своїх домашніх і гостей.
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Горіхи кешью - 50 грам
- Зелень - 3 чайних ложки (петрушка, koriandr, базилік)
- М'якоть кокоса - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 1-2 чайних ложок
- Чилі - За смаком
1. Насамперед потрібно на сухій сковороді підсушити горішки.
2. Після відправте в чашу блендера кешью, вимиту і обсушену зелень, чилі, трохи кокоса (можна стружку) і дрібку солі. Додайте оливкову олію, щоб вийшла однорідна паста.
3. І все як слід подрібніть. Усе, начинка готова.
4. Яйця з'єднайте з молоком і щіпкою солі. Збийте вінчиком.
5. На сковороді розігрійте вершкове масло і смажте омлет до готовності на середньому вогні.
6. На готовий омлет викладіть начинку і розподіліть рівним шаром.
7. Акуратно згорніть рулетиком. Залиште остигати, а після акуратно наріжте порційними шматочками.
Смачного!
Смачного!