Ячнева каша
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування ячної каші. У процесі приготування каша виходить ситної і надзвичайно смачною. Таку кашу без всяких сумнівів найкраще подавати на сніданок.
У ячної крупі міститься величезна кількість корисної та необхідної для дієтичного харчування клітковини. Людям, які стежать за своєю фігурою, або страждають надмірною вагою, така каша буде дуже корисною.
- Куряче філе - 1 штука
- Приправи - За смаком
- Ячна крупа - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Гриби - 100 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Кріп - 2 Ст. Ложки
- Морква - 1 штука
1. Готувати цю кашу можна з вечора, а вранці залишиться тільки розігріти. У холодній воді ячну крупу гарненько промиваємо, заливаємо водою і накриваємо кришкою. Хвилин на двадцять-двадцять п'ять поставимо в мікрохвильову піч. Можна варити на плиті.
2. Поки каша готується, куряче філе дрібно нарізаємо, і на сковороді в рослинному маслі обсмажуємо, посипаємо спеціями і солимо. Додаємо дрібно нарізаних грибів.
3. Потім очистимо й дрібно наріжемо лук, очищаємо моркву і натираємо її на дрібній тертці. Додаємо до фаршу і грибів.
4. До готовності все обсмажуємо, посипаємо дрібно нарізаною петрушкою і кропом.
5. Каша готова, перекладаємо її до овочів, все гарненько перемішуємо, накриваємо кришкою і хвилин п'ять-десять на невеликому вогні потім. Смачного.