Рецепт Ячнева каша фото

Ячнева каша
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Ячмінна крупа
Дієтичне харчування
На обід , На сніданок
Каші
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування ячної каші. У процесі приготування каша виходить ситної і надзвичайно смачною. Таку кашу без всяких сумнівів найкраще подавати на сніданок.

Опис приготування:

У ячної крупі міститься величезна кількість корисної та необхідної для дієтичного харчування клітковини. Людям, які стежать за своєю фігурою, або страждають надмірною вагою, така каша буде дуже корисною.

  • Куряче філе - 1 штука
  • Приправи - За смаком
  • Ячна крупа - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
  • Гриби - 100 грам
  • Масло рослинне - За смаком
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Кріп - 2 Ст. Ложки
  • Морква - 1 штука
ячнева каша - фото крок 1
1. Готувати цю кашу можна з вечора, а вранці залишиться тільки розігріти. У холодній воді ячну крупу гарненько промиваємо, заливаємо водою і накриваємо кришкою. Хвилин на двадцять-двадцять п'ять поставимо в мікрохвильову піч. Можна варити на плиті.
ячнева каша - фото крок 2
2. Поки каша готується, куряче філе дрібно нарізаємо, і на сковороді в рослинному маслі обсмажуємо, посипаємо спеціями і солимо. Додаємо дрібно нарізаних грибів.
ячнева каша - фото крок 3
3. Потім очистимо й дрібно наріжемо лук, очищаємо моркву і натираємо її на дрібній тертці. Додаємо до фаршу і грибів.
ячнева каша - фото крок 4
4. До готовності все обсмажуємо, посипаємо дрібно нарізаною петрушкою і кропом.
ячнева каша - фото крок 5
5. Каша готова, перекладаємо її до овочів, все гарненько перемішуємо, накриваємо кришкою і хвилин п'ять-десять на невеликому вогні потім. Смачного.

Схожі рецепти