Яблуко з вівсянкою
(покроковий рецепт з фото)
Пам'ятайте такий простий рецепт з дитинства - запечене яблуко з медом? Я його дуже люблю за легкість і натуральний смак. А що, якщо я скажу, що такий десерт можна зробити без випічки? Спробуйте!
Варіант вийшов не просто смачний, але ще і здоровий. У фрукті збереглися всі вітаміни. Він також підійде вегетаріанцям і дітям (на полуденок, наприклад). Тому я із задоволенням поділюся з вами тим, як приготувати яблуко з вівсянкою. Будемо підігрівати все лише пару хвилин в мікрохвильовці, щоб десерт став теплим.
- Яблуко - 1 штука
- Вівсяні пластівці - 1 Ст. Ложка
- Цукор коричневий - 0, 5 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Кориця мелена - 0, 25 чайних ложки
- Волоський горіх - 1 Ст. Ложка
1. Перемішайте разом корицю, пластівці, нарубані горіхи, цукор і масло.
2. З яблука виріжте серцевину, залишивши нижню частину яблука. Також з верхньої половини зріжте шкірку.
3. Викладіть в центр яблука суміш з першого кроку.
4. Готуйте десерт 5 хвилин в мікрохвильовці. Утворився сироп влийте назад до яблуку. Приємною дегустації!