Рецепт Томатний соус «Яблуко з перчинкою» фото

Томатний соус «Яблуко з перчинкою»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Помідор
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
Літні
Заготовки, Соуси, Гостре, Консервація, Соуси на зиму

Цей соус прекрасно підійде для м'яса, курки, макаронів і картоплі. Він дуже універсальний, дуже смачний, в міру гострий. Поки сезон овочів, рекомендую скористатися цим рецептом.

Рецепт, співвідношення овочів і фруктів, - все перевірено часом, тому соус виходить дуже смачним і пікантним. Рекомендую точно дотримуватися рецептуру!

  • Помідор - 2 кілограма
  • Яблуко - 400 грам
  • Морква - 400 грам
  • Перець болгарський - 400 грам
  • Часник - 120 грам
  • Перець чилі - 4 штуки
  • Масло рослинне - 200 мілілітрів
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Оцет 9% - 50 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
томатний соус
1. У перців відріжте плодоніжки і довільно наріжте.
томатний соус
2. Яблука наріжте часточками.
томатний соус
3. Цибуля, часник і морква почистіть і довільно наріжте.
томатний соус
4. Помідори наріжте часточками.
томатний соус
5. Пропустіть всі овочі і фрукти через м'ясорубку. Доведіть до кипіння і варіть на невеликому вогні 2 годину.
томатний соус
6. Додайте сіль, цукор, масло і варіть ще 30 хвилин. В кінці влийте оцет, перемішайте і розкладіть по стерилізованим банкам, закрийте. Стерилізації не вимагає.
томатний соус
7. Смачного!

Схожі рецепти