Рецепт Яблука в лаваші фото

Яблука в лаваші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука , Лаваш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок , Десерт
Випічка , Солодке , Пиріжки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.

Ці ледачі хрусткі пиріжки з ароматною яблучною начинкою сподобаються і дорослим, і дітям. Готуються вони просто моментально! Настійно рекомендую зберегти рецепт, він обов'язково стане Вам у пригоді.

Опис приготування:

Звичайно, такі пиріжки можна зробити не тільки з яблуками, але і, наприклад, з grushami або slivami. Смачний і ароматний!

  • Лаваш тонкий - 1 штука
  • Яблуко - 4 штуки
  • Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Обкладинка - 1 щіпка
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
яблука в лаваші - фото крок 1
1. Яблука наріжте кубиком.
яблука в лаваші - фото крок 2
2. Додайте корицю, цукор і ванільний цукор. Перемішайте.
яблука в лаваші - фото крок 3
3. Лаваш розрізати на квадрати.
яблука в лаваші - фото крок 4
4. На край квадрата викладіть трохи начинки. Поверніть трубочкою.
яблука в лаваші - фото крок 5
5. Формуйте такі трубочки, поки лаваш і начинка не закінчаться.
яблука в лаваші - фото крок 6
6. Розігрійте масло в сковороді і обсмажте трубочки спочатку швом вниз, а потім з усіх боків до хрусткого стану.
яблука в лаваші - фото крок 7
7. Подавайте, посипавши цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти