Яблучний штрудель з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайно смачний десерт - яблучний штрудель з родзинками. Повірте, Ваші діти будуть в повному захваті від цієї солодкої, яблучної випічки! обов'язково спробуйте, сподіваюся вам сподобається!
Приготуємо яблучний штрудель з родзинками в домашніх умовах. Я використовую, вже готове листкове тісто. Яблука обсмажую з родзинками і корицею і формую штрудели, додавши мигдаль. Потім, запікаю їх в духовці, приблизно 20-25 хвилин. Сподіваюся, у вас все вийде. Хай щастить!
- Тісто готове бездріжджове - 1 штука (упаковка)
- Яблука - 1/2 кілограма
- Апельсини - 0, 1 кілограма
- Ізюм - 100 грам
- Мигдаль - 50 грам
- Цукрова пудра - 50 грам
- Яйцр - 1 штука
- Топлене масло - 1/2 склянки
- Вершкове масло - 30 грам
- Обкладинка - 1 За смаком
- Цукор коричневий - 50 грам
Яблука нарізаємо часточками, серцевину видаляємо.
Потім обсмажуємо яблука на вершковому маслі, присипавши їх корицею. Додаємо родзинки, вливаємо 2 ст. Ложки апельсинового соку і готуємо до м'якості на повільному вогні. Після цього, остудіть яблука.
Потім обсмажуємо яблука на вершковому маслі, присипавши їх корицею. Додаємо родзинки, вливаємо 2 ст. Ложки апельсинового соку і готуємо до м'якості на повільному вогні. Після цього, остудіть яблука.
Розморожене пласти тіста трохи розтягніть. Один край (до середини) нарізаємо широкими смужками, шириною 1, 5-2 см.
Змащуємо деко рослинним маслом, кладемо на нього тісто. Яйцем змащуємо краю тесту. Цілу половину тіста присипте подрібненим мигдалем.
Кладемо яблука і накриваємо другою стороною тесту (з смужками).
Краї з'єднайте і защіпніте, змастіть збитим яйцем. Запікайте в духовці 20 хвилин, температура 200 градусів.
Смачного!