Яблучний пиріг за 5 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Вкрай простий рецепт яблучного пирога за 5 хвилин для самих ледачих, або ж, навпаки, найзайнятіших кухарів, яким виділити час на випічку ой як нелегко. Тут же все робиться в лічені хвилини
Тільки поглянувши на фото, ви, напевно, вже відразу зрозуміли, що рецепт приготування яблучного пирога за 5 хвилин варто взяти собі на замітку, - таку рум'яну радість можна готувати хоч кожен день, роблячи своїх близьких щасливішим і добрішим з кожним днем! Так що розповім, як приготувати яблучний пиріг за 5 хвилин, і бажаю вам добра!
- Яблука - 4 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - За смаком
1. Яблука миємо, ріжемо шматочками, видаляючи насіння і качан. Вистилаємо на деко папір, трохи змащуємо її маслом, і викладаємо яблука. Посипаємо корицею.
2. Збиваємо яйця з цукром. Потім потроху вводимо борошно і додамо розпушувач. Чим довше збивати - тим ніжніше шарлотка! заливаємо яблука.
3. Випікаємо при 180 градусах в розігрітій духовці. Постійно контролювати - як тільки верх підніметься і зарум'яниться, - можна виймати і подавати. Вдалою готування!