Рецепт Яблучний пиріг по-болгарськи за 7 хвилин фото

Яблучний пиріг по-болгарськи за 7 хвилин
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Болгарська кухня
Борошно, Фрукти, Яблука
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Пироги

Насипні пироги люблять багато! Не треба морочитися і замішувати тісто: все готується дуже просто і швидко. Пропоную Вашій увазі такий пиріг з яблуками і родзинками. Виходить дуже смачно!

Рецепт традиційний, тому точно дотримуйтесь рецептом, - тоді у Вас вийде справжній болгарський пиріг! На підготовку у Вас піде не більше 10 хвилин: все змішали, поклали шарами і в духовку! До речі, з якості прянощів можна додати мускатний горіх, а родзинки замінити чорносливом. Пробуйте!

  • Борошно пшеничне - 150 грам
  • Крупа манна - 150 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Яблуко - 4 штуки
  • Ізюм - 4 Ст. Ложки
яблучний пиріг по-болгарськи за 7 хвилин - фото крок 1
1. З'єднайте всі сухі інгредієнти.
яблучний пиріг по-болгарськи за 7 хвилин - фото крок 2
2. Яблука натріть на тертці, додайте корицю.
яблучний пиріг по-болгарськи за 7 хвилин - фото крок 3
3. Додайте промитий і ошпарений родзинки.
яблучний пиріг по-болгарськи за 7 хвилин - фото крок 4
4. На дно жароміцної форми натріть половину вершкового масла.
яблучний пиріг по-болгарськи за 7 хвилин - фото крок 5
5. Насипте третину сухої суміші.
яблучний пиріг по-болгарськи за 7 хвилин - фото крок 6
6. Половину яблучної начинки.
яблучний пиріг по-болгарськи за 7 хвилин - фото крок 7
7. Повторіть 2 рази. Верхнім повинен бути сухий шар. Розкладіть на нього шматочки вершкового масла.
яблучний пиріг по-болгарськи за 7 хвилин - фото крок 8
8. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин. Охолодіть і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти