Яблучний пиріг за 7 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Так, так, саме стільки часу займає приготування пирога! Решту зробить за вас духовка. Пиріг дуже смачний і ароматний. У ньому багато яблучної начинки, горіхи і родзинки. Дивіться!
Отже, як же приготувати яблучний пиріг за 7 хвилин? Я зараз вам розповім. Для пирога потрібні рубані будь-які горіхи (у мене волоські), родзинки (не обов'язково, але з ним смачніше), заморожене масло (так легше його натерти на дрібній тертці), солодкі яблука (соковиті) і сухі інгредієнти: мука, Манька, цукор і розпушувач тесту. Потрібно тільки змішати правильно продукти, викласти шарами і запекти! Усе! Цей пиріг відомий і під іншими назвами - "болгарський", "насипний" . Пробуйте!
- Манна крупа - 0, 5 склянки
- Борошно пшеничне - 0, 5 склянки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Розпушувач тіста - 2 чайних ложки
- Кориця мелена - 1 Чайна ложка
- Яблуко велике - 4 штуки
- Вершкове масло - 100 грам
- Грецькі горіхи (подрібнені) - 3 Ст. Ложки
- Ізюм - 2-3 Ст. Ложок
1. Підготуйте продукти, приступимо!
2. Змішайте сухі інгредієнти для пирога: Манька, мука, цукор, розпушувач. На це у мене пішла 1 хвилин.
3. Яблука очистіть від шкірки, натріть на крупній тертці, збризніть лимонним соком. Я витратила на це 2 хвилини.
4. Додайте до яблук корицю, родзинки, горіхи, перемішайте. Ось ще хвилинка!
5. Тепер збираємо пиріг. На дно покладіть половину тертого вершкового масла.
6. На олію трохи сухої суміші, далі терті яблука, знову суха суміш і так далі, поки не закінчаться яблука. Останній шар - суха суміш.
7. І зверху залишилася половина вершкового масла. На збірку у мене пішло 3 хвилини!
8. Отже, пиріг майже готовий, пішло 7 хвилин, залишилося лише запекти його. Поставте в гарячу духовку (180 градусів) і зазначити час на 30 хвилин. За кілька хвилин 5 до кінця, посипте пиріг ложечкою цукру зверху, щоб утворилася красива цукрова скоринка. Усе!
9. Остудіть і можна пробувати!