Рецепт Яблучний пиріг з сиром і цукатами фото

Яблучний пиріг з сиром і цукатами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Молочні продукти , Фрукти , Сир , Яблука
ПП рецепти
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Дуже люблю випічку з додаванням сиру і різноманітних фруктів, вона виходить соковитою і смачною. Розповім, як приготувати яблучний пиріг з сиром і цукатами. Пиріг яскравий, барвистий і красивий.

Опис приготування:

Такий пиріг можна робити з різними фруктами і ягодами (наприклад, з bananami, вишнями, полуницею). На мій смак, сир ідеально поєднується з яблуками, які обов'язково потрібно очистити від шкірки. Доповнюю випічку цукатами, які надають їй колір і додаткові смакові якості.

  • Сир - 200 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Цукровий пісок - 200 грам
  • Борошно - 230 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Цукати - 100 грам
  • Цукрова пудра - За смаком
  • Соняшникова олія - За смаком
яблучний пиріг з сиром і цукатами - фото крок 1
1. У чашу міксера вбиваю яйця і додаю цукровий пісок, збиваю міксером на низькій швидкості.
яблучний пиріг з сиром і цукатами - фото крок 2
2. Сирперетираю, додаю його до яєць, перемішую.
яблучний пиріг з сиром і цукатами - фото крок 3
3. Масло заздалегідь дістаю з холодильника (використовую вже розм'якшене), додаю його в тісто.
яблучний пиріг з сиром і цукатами - фото крок 4
4. Борошно просівають і з'єдную з розпушувачем, порційно додаю її до суміші.
яблучний пиріг з сиром і цукатами - фото крок 5
5. Замішую тісто, додаю в нього цукати.
яблучний пиріг з сиром і цукатами - фото крок 6
6. Яблука мою і очищаю від шкірки, нарізаю їх на половинки, вичищаю насіння, потім нарізаю яблука тонкими часточками.
яблучний пиріг з сиром і цукатами - фото крок 7
7. Форму, в якій буду випікати пиріг, змащую олією. Виливаю в неї приготоване тісто. Викладаю шматочки яблук в формі сонечка, відправляю форму в розігрітий до 180 градусів духовку на 50 хвилин.
яблучний пиріг з сиром і цукатами - фото крок 8
8. Після випікання відразу не дістаю пиріг, а залишаю його в духовці на 15 хвилин, після чого вже виймаю його і прикрашаю цукровою пудрою.

Схожі рецепти