Рецепт Бісквіт з цукатами фото

Бісквіт з цукатами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Солодке , Бісквіт
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Проста і смачна домашня випічка, яка прикрасить будь-яке чаювання. Ніжний і ароматний бісквіт можна використовувати не тільки як самостійний десерт, але і як основу для торта.

Опис приготування:

Цей десерт дуже сподобається дітям, але він стане не тільки відмінним доповненням до чашки молока на сніданок або полуденок, але і до ранкової кави для дорослих. Я інгредієнти зменшила і пекла бісквіт в невеликій формі розміром 18 см. В діаметрі, якщо у вас форма більше, то збільшуйте інгредієнти за списком рівно в два рази. Висота бісквіта в формі 26 см. Вийде 4 см., а в формі 24 і менше відповідно буде побільше.

  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 75 грам
  • Борошно - 50 грам
  • Крохмаль - 50 грам
  • Розпушувач тіста - 5 грам
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Цукати - 80 грам
  • Ванілін - За смаком
бісквіт з цукатами - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
бісквіт з цукатами - фото крок 2
Яйця збийте з цукром до збільшення в об'ємі в 2-3 рази.
бісквіт з цукатами - фото крок 3
Додайте ванілін, борошно, крохмаль і розпушувач.
бісквіт з цукатами - фото крок 4
Перемішайте тісто лопаткою і додайте розтоплене і охолоджене вершкове масло.
бісквіт з цукатами - фото крок 5
Перемішайте все ще раз і додайте цукати.
бісквіт з цукатами - фото крок 6
Перелийте тісто в форму для випічки. Форму я попередньо застеляють папером, дно і боки нічим не змащую. Запікайте в духовці при температурі 180 градусів близько 30-40 хвилин. Готовність можна перевірити дерев'яною шпажкою.
бісквіт з цукатами - фото крок 7
Готовий бісквіт з цукатами остудіть на решітці, потім наріжте і подайте до столу.
бісквіт з цукатами - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти