Рецепт Кекс з журавлиною і цукатами «Новорічний» фото

Кекс з журавлиною і цукатами «Новорічний»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Новий рік
Випічка , Кекси
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Якщо у вас немає часу спекти торт на новорічні свята, цей смачний, солодкий і ароматний кекс з яскравими цукатами відмінно замінить його. Готується він без особливих труднощів, процес простий і легкий.

Опис приготування:

Новий рік - це свято, який люблять і дорослі, та діти. Ну і яке ж свято без солодощів? Якщо у вас немає часу спекти торт, цей кекс стане відмінною йому заміною. На відміну від торта, він зберігається не в холодильнику, довго не псується, та й готується він простіше. А з'їдається також швидко! хочете дізнатися, як приготувати кекс з журавлиною і цукатами"Новорічний" ? Читаємо рецепт і дивимося фото, сподіваюся, вам все буде зрозуміло. Хороших і смачних вам свят!

  • Борошно пшеничне - 300 грам
  • Манька - 4 Ст. Ложки
  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 180 грам
  • Крем - 180 грам
  • Маргарин - 150 грам
  • Цукати і сушена журавлина - 150 грам
  • Розпушувач - 10-11 грам
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
кекс з журавлиною і цукатами
Цукати для кексу можна брати будь-які, ваші улюблені. У мене ананас і кумкват. Дуже красиво буде, якщо цукати будуть різнокольорові - жовті, червоні, зелені.
кекс з журавлиною і цукатами
М'який маргарин збиваємо з цукром, звичайним і ванільним, хвилини 3.
кекс з журавлиною і цукатами
Додаємо яйця і збиваємо до отримання однорідної маси.
кекс з журавлиною і цукатами
Всипаємо манку і додаємо сметану. Перемішуємо.
кекс з журавлиною і цукатами
Додаємо борошно, змішану з розпушувачем, і ретельно перемішати.
кекс з журавлиною і цукатами
І останній штрих - додаємо цукати і перемішуємо, щоб вони рівномірно розподілилися в тісті.
кекс з журавлиною і цукатами
Форму для випічки кексу змащуємо маслом і злегка присипаємо борошном.
кекс з журавлиною і цукатами
Викладаємо тісто у форму, разравниваем.
кекс з журавлиною і цукатами
І випікаємо в розігрітій до 180-190 градусів духовці 1 годину або трохи більше. Готовність кексу перевіряємо дерев'яною зубочисткою.
кекс з журавлиною і цукатами
Даємо кексу охолонути і посипаємо цукровою пудрою або прикрашаємо глазур'ю за своїм смаком і бажанням.

Схожі рецепти