Імбирний кекс з родзинками і цукатами без цукру
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування імбирного кексу з родзинками і цукатами без цукру. Вийде смачно, і навіть впевнені ласуни оцінять варіант такої легкої та ніжної випічки. Спробуйте, не пошкодуєте!
Смачно і апетитно! Спробуйте цей простий рецепт імбирного кексу з родзинками і цукатами без цукру! Цей рецепт припаде до душі тим, хто не проти експериментувати, або хоча б для тих, хто забув вчасно купити цукор перед випічкою. Словом, відмінний рецепт, рекомендую!
- Ізюм - 80 грам
- Мед - 150 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 80 мілілітрів
- Імбир мелений - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Обкладинка - 2 чайних ложки
- Борошно - 450 грам
- Цукати - 80 грам
1. Ізюм добре промиємо і заллємо окропом, нехай так постоїть 15 хвилин. Потім воду зливаємо, а родзинки обсушуємо. Змішаємо з цукатами. Тим часом змішаємо все сухі інгредієнти: борошно, корицю, імбир і розпушувач.
2. Далі - масло, мед і молоко. Нагріємо все на водяній бані до розчинення і перемішаємо до однорідності.
3. Як тільки суміш почне закипати, знімаємо її з вогню і заливаємо до сухих інгредієнтів.
4. Тепер додамо збиті окремо в піну яйця. Перемішаємо ретельно.
5. Тепер додамо родзинки і цукати, знову як слід перемішати.
6. Запікаємо тепер 50 хвилин при температурі 175 градусів в духовці.
7. Готово! Ось такий у вас буде гарний і апетитний кекс!