Яблучний пиріг з фруктами
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати яблучний пиріг з фруктами. Покроковий рецепт з фотографіями.
Кількість порцій: 4
- Сухофрукти - 120 грам
- Вода - 1 Склянка
- Порошок для випічки - 1/2 чайних ложки
- Яблука - 4 штуки
- Полуниця - 5 штук
- Яйця - 4 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 8 Ст. Ложок (розтопити)
- Обкладинка - 1 щіпка
Викласти в миску сухофрукти і залити водою. Помістити в мікрохвильовку і нагріти протягом 2 хвилин. Відкласти до подальшого використання.
Просіяти борошно з порошком для випічки.
Очистити яблука і нарізати тонкими скибочками.
Нарізати полуницю тонкими шматочками.
Збийте яйця з дрібкою солі і світло-коричневим цукром.
Додати розтоплене вершкове масло, корицю і збити віночком, поки все не змішалося. Додати сухі інгредієнти в рідкі. За допомогою лопатки акуратно перемішати все разом.
Змішати в мисці 1/2 частина волоських горіхів з нарізаними фруктами.
Змастіть форму для випічки маслом. Залийте готову суміш у форму. Верхівку пирога посипати горіхами, що залишилися.
Випікати від 45 хвилин 1 годину, в залежності від готовності пирога. Потім, Класні хвилини пирога 15.