Рецепт Пиріг з «п'яними» фруктами фото

Пиріг з «п'яними» фруктами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Солодке, Пироги, Страви з начинкою

На десерт для дорослих хочу запропонувати вам класну ідею пирога. Хрустке тісто, соковита, ароматна і пікантна начинка ... Звучить дуже смачно, згодні? Раджу запам'ятати і повторити вдома рецепт.

У начинку ви можете використовувати найрізноманітніші фрукти, які є під рукою. Невелика кількість алкоголю стане відмінною родзинкою в простій на перший погляд домашньої випічки. Ароматні спеції лише посилять цей ефект. Легко і просто навчитися готувати пиріг з "п'яними" фруктами, особливо з покроковим описом процесу

  • Борошно - 2.5 склянки(+ пару ложок в начинку)
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Холодна вода - 6-10 Ст. Ложок
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Яблуко - 2-4 штук
  • Груша - 2 штуки
  • Улюблений алкоголь - 3-4 Ст. Ложок (лікер, бурбон, коньяк і т.Д.)
  • Cedra - 1 Чайна ложка
  • Жовток - 1 штука
  • Цукор - 1-2 Ст. Ложок
  • Спеції для аромату - За смаком (обкладинка, мускатний горіх, гвоздика)
пиріг з
3. Для приготування начинки наріжте скибочками груші і яблука, додайте цедру лимона, спеції і алкоголь. За бажанням додайте цукор. Перемішайте і всипте трохи борошна, щоб начинка не давала занадто багато соку.
пиріг з
5. Розкачайте другу половину тесту, викладіть зверху. Стік кінець робочого стола.

Схожі рецепти