Пиріг з «п'яними» фруктами
(покроковий рецепт з фото)
На десерт для дорослих хочу запропонувати вам класну ідею пирога. Хрустке тісто, соковита, ароматна і пікантна начинка ... Звучить дуже смачно, згодні? Раджу запам'ятати і повторити вдома рецепт.
У начинку ви можете використовувати найрізноманітніші фрукти, які є під рукою. Невелика кількість алкоголю стане відмінною родзинкою в простій на перший погляд домашньої випічки. Ароматні спеції лише посилять цей ефект. Легко і просто навчитися готувати пиріг з "п'яними" фруктами, особливо з покроковим описом процесу
- Борошно - 2.5 склянки(+ пару ложок в начинку)
- Вершкове масло - 200 грам
- Холодна вода - 6-10 Ст. Ложок
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Яблуко - 2-4 штук
- Груша - 2 штуки
- Улюблений алкоголь - 3-4 Ст. Ложок (лікер, бурбон, коньяк і т.Д.)
- Cedra - 1 Чайна ложка
- Жовток - 1 штука
- Цукор - 1-2 Ст. Ложок
- Спеції для аромату - За смаком (обкладинка, мускатний горіх, гвоздика)
3. Для приготування начинки наріжте скибочками груші і яблука, додайте цедру лимона, спеції і алкоголь. За бажанням додайте цукор. Перемішайте і всипте трохи борошна, щоб начинка не давала занадто багато соку.
5. Розкачайте другу половину тесту, викладіть зверху. Стік кінець робочого стола.