Рецепт Вівсяний пиріг з фруктами фото

Вівсяний пиріг з фруктами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука, Вівсянка, Крупи
Низькокалорійні
На полуденок
Випічка, Солодке, Пироги

Вівсяний пиріг з фруктами виглядає досить просто, але на смак він гідний будь-якого святкового столу. Це прекрасний варіант випічки для всієї родини, яка буде не тільки смачною, але ще й корисною.

Для цього пирога вам знадобляться яблука, але ви можете використовувати і інші фрукти або ягоди. Деякі господині роблять подібний пиріг з варенням. За бажанням при подачі ви можете посипати випічку цукровою пудрою і прикрасити листочками м'яти. Щоб дізнатися, як приготувати вівсяний пиріг з фруктами, прочитайте цей рецепт.

  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Вівсяні пластівці - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 120 грам
  • Борошно пшеничне - 100 грам (вищого сорту)
  • Яблука - 1 штука
  • Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
вівсяний пиріг з фруктами - фото крок 1
У мисці з високими бортиками змішайте вівсяні пластівці з цукром, розпушувачем і сирими курячими яйцями. Замість розпушувача ви можете використовувати соду, гаситься оцтом або лимонним соком.
вівсяний пиріг з фруктами - фото крок 2
За допомогою вилки або віночка змішайте інгредієнти. Маса повинна придбати більш-менш однорідний характер, але до піни збивати не треба.
вівсяний пиріг з фруктами - фото крок 3
Яблука вимийте, обсушити і очистіть від шкірки. Потім наріжте їх кубиками, видаливши попередньо серцевину і кісточки. Викладіть яблука до решти інгредієнтів в миску.
вівсяний пиріг з фруктами - фото крок 4
Борошно просійте кілька разів через сито, щоб вона наситилася киснем. Частинами введіть борошно до решти інгредієнтів, ретельно все перемішавши. Тісто має вийти досить рідким.
вівсяний пиріг з фруктами - фото крок 5
Візьміть будь-яку форму для запікання і змастіть її дно і бортики всередині рослинним або вершковим маслом. Вилийте у форму тісто і поставте в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку. Запікайте пиріг сорок хвилин.

Схожі рецепти