Рецепт Домашній вівсяний квас фото

Домашній вівсяний квас
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Вівсянка , Крупи
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На швидку руку , На сніданок
Напої , Квас
Кількість порцій: 1
Час приготування: 3 дн. 12 г. 0 хв.

У літню спеку хочеться вгамувати спрагу не тільки смачним, але і корисним напоєм. Саме тому я пропоную вам поглянути на цей нескладний варіант, як приготувати домашній вівсяний квас.

Опис приготування:

Влітку важливо вживати в їжу свіжі і натуральні продукти. А коли спека і хочеться пити, багато з нас звичайній воді або натуральним лимонаду воліють солодкі газовані напої. Пропоную вигідну для гаманця і організму ідею - домашній вівсяний квас. Запам'ятовуйте!

  • Овес - 1.5 склянки
  • Вода - 3 L
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Мед - 3 Ст. Ложки
  • Ізюм - 1 Ст. Ложка
1
Воду доведіть до кипіння, розчиніть в ній цукор і залиште все остигати.
2
Овес (нечищений! ) вимийте і висушіть.
3
У трилітрову банку викладіть овес, влийте воду. Акуратно перемішайте, накрийте баночку серветкою і залиште в теплі на 3 дня.
4
Після ретельно приступайте (овес можна використовувати для наступної партії квасу).
Додайте мед і родзинки. Перемішайте і приберіть в холодильник годин на 10-12.
5
Квас готовий! це чудовий, смачний і корисний напій. Обов'язково спробуйте!

Схожі рецепти