Вівсяний пиріг з сиром і яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Кожній привітної господині рано чи пізно хочеться приготувати щось особливе, але нехитре і в той же час оригінальне. Саме такого результату можна досягти в момент приготування вівсяного пирога з яблуками по даним рецептом.
Пропоную приготувати легкий і дуже смачний пиріг з вівсяної муки. В якості начинки можна використовувати яблука і сир. В результаті ви отримаєте блюдо до чаю з тонким шаром начинки і дивовижним смаком, соковитим ароматом.
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Олія соняшникова - 40 мілілітрів
- Куряче яйце - 1 штука
- Борошно вівсяне - 1 Склянка
- Йогурт натуральний - 50 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач тіста - 10 грам
- Сир - 250 грам
- Яблуко - 4 штуки
1. У ємність налийте трохи соняшникової олії і насипте вказане в інгредентах кількість цукру.
2. Вбийте яйце, інгредієнти добре перемішайте.
3. Додайте борошно з вівсянки (її можна купити вже готову, а можна зробити самостійно, перемолу вівсяні пластівці), використовуйте натуральні йогурти. Продукти гарненько змішайте.
4. На наступному етапі насипте розпушувач і зовсім трохи борошна з пшениці. Тісто придбає в'язкість, але воно не буде густої консистенції.
5. Перекладіть готовий продукт в спеціальну ємність для випікання, розподіліть його рівним шаром на поверхні. Щоб позбутися від липкості, змастіть руки олією.
6. Сир викладіть зверху.
7. Покладіть шматочки яблук зверху. Випічка займе близько 25 хвилин, температура повинна досягати 180 градусів. Пиріг готовий і його можна подавати до чаю. Тепер ви точно знаєте, як приготувати вівсяний пиріг з яблуками, щоб він мав приємний смак, чудовий аромат і зміг приємно здивувати гостей, які прийшли до вас на чай. Подаруйте собі та своїм близьким ці незабутні хвилини насолоди, не полінуйтеся застосувати свої кулінарні здібності, використовуючи даний рецепт.