Рецепт Вівсяний пиріг з сиром і яблуками фото

Вівсяний пиріг з сиром і яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Фрукти , Яблука , Вівсяна мука
Низькокалорійні
На полуденок , Для дітей
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кожній привітної господині рано чи пізно хочеться приготувати щось особливе, але нехитре і в той же час оригінальне. Саме такого результату можна досягти в момент приготування вівсяного пирога з яблуками по даним рецептом.

Опис приготування:

Пропоную приготувати легкий і дуже смачний пиріг з вівсяної муки. В якості начинки можна використовувати яблука і сир. В результаті ви отримаєте блюдо до чаю з тонким шаром начинки і дивовижним смаком, соковитим ароматом.

  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Олія соняшникова - 40 мілілітрів
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Борошно вівсяне - 1 Склянка
  • Йогурт натуральний - 50 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
  • Розпушувач тіста - 10 грам
  • Сир - 250 грам
  • Яблуко - 4 штуки
вівсяний пиріг з сиром і яблуками - фото крок 1
1. У ємність налийте трохи соняшникової олії і насипте вказане в інгредентах кількість цукру.
вівсяний пиріг з сиром і яблуками - фото крок 2
2. Вбийте яйце, інгредієнти добре перемішайте.
вівсяний пиріг з сиром і яблуками - фото крок 3
3. Додайте борошно з вівсянки (її можна купити вже готову, а можна зробити самостійно, перемолу вівсяні пластівці), використовуйте натуральні йогурти. Продукти гарненько змішайте.
вівсяний пиріг з сиром і яблуками - фото крок 4
4. На наступному етапі насипте розпушувач і зовсім трохи борошна з пшениці. Тісто придбає в'язкість, але воно не буде густої консистенції.
вівсяний пиріг з сиром і яблуками - фото крок 5
5. Перекладіть готовий продукт в спеціальну ємність для випікання, розподіліть його рівним шаром на поверхні. Щоб позбутися від липкості, змастіть руки олією.
вівсяний пиріг з сиром і яблуками - фото крок 6
6. Сир викладіть зверху.
вівсяний пиріг з сиром і яблуками - фото крок 7
7. Покладіть шматочки яблук зверху. Випічка займе близько 25 хвилин, температура повинна досягати 180 градусів. Пиріг готовий і його можна подавати до чаю. Тепер ви точно знаєте, як приготувати вівсяний пиріг з яблуками, щоб він мав приємний смак, чудовий аромат і зміг приємно здивувати гостей, які прийшли до вас на чай. Подаруйте собі та своїм близьким ці незабутні хвилини насолоди, не полінуйтеся застосувати свої кулінарні здібності, використовуючи даний рецепт.

Схожі рецепти