Рецепт Яблучний пиріг на сковороді фото

Яблучний пиріг на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Я знову вас познайомлю з прекрасною випічкою зі звичних інгредієнтів, але з новим смаковим відтінком. Нижче я описала то, як приготувати яблучний пиріг на сковороді. Вивчайте!

Опис приготування:

Даний десерт називається"Тарт Татен" . У народі називають його пирогом"навпаки" . А створений він був помилково, але результат не розчарував. Думаю, і вам сподобається! Продукти все ті ж, а смак все одно змінюється. Моя сім'я полюбила цю випічку, адже простота завжди цінувалася серед моїх близьких.

  • Яблуко - 6 штук
  • Листкове тісто - 200 грам (бездрожжевое)
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Лимон - 0, 5 штуки
яблучний пиріг на сковороді - фото крок 1
Яблука помийте і очистіть від шкірки. Наріжте невеликими шматочками, видаливши серцевину і насіння. Далі сборизніте шматочки лимонним соком.
яблучний пиріг на сковороді - фото крок 2
На чавунній сковороді розігрійте масло, всипте в неї цукор, постійно помішуючи. Готуйте до повного розчинення і появи кремового відтінку.
яблучний пиріг на сковороді - фото крок 3
Тепер покладіть яблучні дольки на сковороду в масло. Готуйте їх на слабкому вогні протягом 6 хвилин.
яблучний пиріг на сковороді - фото крок 4
Тісто розморозити і покладіть на стіл, присипаний борошном. Розтягніть його за формою сковороди, вирізавши круглу форму.
яблучний пиріг на сковороді - фото крок 5
Розігрійте духовку до 200 градусів. Укрийте тестом яблука на сковороді. Проткніть його вилкою в декількох місцях.
яблучний пиріг на сковороді - фото крок 6
Запікайте пиріг протягом 30 хвилин. Подавайте випічку, перевернув сковороду. Приємною дегустації!

Схожі рецепти