Рецепт Яблучний глінтвейн фото

Яблучний глінтвейн
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Напої , Алкогольні
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування яблучного глінтвейну.

Кількість порцій: 4
  • Яблука середнього розміру - 3 штуки
  • Білого вина - 230 мілілітрів
  • Яблучного соку - 200 мілілітрів
  • Яблучної горілки - 4 Ст. Ложки
  • Цукру - 2 Ст. Ложки
  • Паличка кориці - 1 штука
  • Кнопка Gvozdik - 2 штуки
  • Жменю свіжої малини - 1 штука
  • Cedra 1 апельсина - 1 штука
яблучний глінтвейн - фото крок 1
З яблук зняти шкірку, порізати на 4 частини і вирізати серцевину. М'якоть порізати тонкими скибочками.
З апельсина зрізати цедру.
яблучний глінтвейн - фото крок 2
Укласти яблука в каструлю, залити
200 мл білого вина і яблучний сік,
Засипати цукор, корицю, гвоздику і половину апельсинової цедри. Закип'ятити і варити на маленькому вогні.
10 хв, поки яблука не стануть м'якими
Прибрати з вогню.
яблучний глінтвейн - фото крок 3
Іншу цедру порізати тонкими
Смужками. Малину перебрати.
яблучний глінтвейн - фото крок 4
Шумівкою дістати з каструлі яблука, розтерти їх через сито, перемішати
З іншим вином і повернути в каструлю. Прогріти, пару хв.
яблучний глінтвейн - фото крок 5
Залити яблучну горілку і додати малину. Накрити каструлю кришкою
І дати постояти, 10-15 хв.
яблучний глінтвейн - фото крок 6
Глінтвейн налити по склянках, прикрасити смугами цедри.
Подати гарячим.

Схожі рецепти