Яблучні млинчики
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт яблучних млинчиків до сніданку і на десерт. Шматочки яблука занурюють в рідке тісто, обсмажують, посипають цукром і корицею.
Опис приготування:
1. Змішати яйця, цукор, сіль і ванільний екстракт. Збити в піну.
2. Додати Масло і борошно. Залити Молоко і Джин. Все добре перемішати.
3. Нарізати яблука кружками.
4. Поставити сковороду на середній вогонь. Залити 250 мл олії.
5. Занурити шматочки яблука в рідке тісто. Покласти 1 ст ложку тесту на кожну скибочку.
6. Обсмажувати до золотисто-коричневого кольору з обох сторін.
7. Викласти"млинці" на сухе рушник для того, щоб прибрати зайве Масло.
8. Посипати цукром і корицею.
9. Подавати теплими. Можна прикрасити вершками і м'ятою.
- Мука - 300 грам
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - 1/8 чайних ложки
- Ванільний екстракт - 1 Ст. Ложка
- Джин - 1 Ст. Ложка (по бажанню)
- Молоко - 1 Склянка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Яблука - 3 штуки
- Олія - 250 мілілітрів (для смаження)
- Обкладинка - 1 штука
- Цукор - 1 штука
- Вершки - 1 штука (для прикраси)
- М'ята - 1 штука (для прикраси)
1. Змішати яйця, цукор, сіль і ванільний екстракт. Збити в піну.
2. Додати Масло і борошно. Залити Молоко і Джин. Все добре перемішати.
3. Нарізати яблука кружками.
4. Поставити сковороду на середній вогонь. Залити 250 мл олії.
5. Занурити шматочки яблука в рідке тісто. Покласти 1 ст ложку тесту на кожну скибочку.
6. Обсмажувати до золотисто-коричневого кольору з обох сторін.
7. Викласти"млинці" на сухе рушник для того, щоб прибрати зайве Масло.
8. Посипати цукром і корицею.
9. Подавати теплими. Можна прикрасити вершками і м'ятою.
2. Додати Масло і борошно. Залити Молоко і Джин. Все добре перемішати.
3. Нарізати яблука кружками.
4. Поставити сковороду на середній вогонь. Залити 250 мл олії.
5. Занурити шматочки яблука в рідке тісто. Покласти 1 ст ложку тесту на кожну скибочку.
6. Обсмажувати до золотисто-коричневого кольору з обох сторін.
7. Викласти"млинці" на сухе рушник для того, щоб прибрати зайве Масло.
8. Посипати цукром і корицею.
9. Подавати теплими. Можна прикрасити вершками і м'ятою.