Рецепт Яблучні млинчики фото

Яблучні млинчики
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Тісто, Фрукти, Яблука
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
Для дітей, На сніданок, Десерт
Випічка, Млинці

Рецепт яблучних млинчиків до сніданку і на десерт. Шматочки яблука занурюють в рідке тісто, обсмажують, посипають цукром і корицею.

1. Змішати яйця, цукор, сіль і ванільний екстракт. Збити в піну.

2. Додати Масло і борошно. Залити Молоко і Джин. Все добре перемішати.

3. Нарізати яблука кружками.

4. Поставити сковороду на середній вогонь. Залити 250 мл олії.

5. Занурити шматочки яблука в рідке тісто. Покласти 1 ст ложку тесту на кожну скибочку.

6. Обсмажувати до золотисто-коричневого кольору з обох сторін.

7. Викласти "млинці" на сухе рушник для того, щоб прибрати зайве Масло.

8. Посипати цукром і корицею.

9. Подавати теплими. Можна прикрасити вершками і м'ятою.

  • Мука - 300 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1/8 чайних ложки
  • Ванільний екстракт - 1 Ст. Ложка
  • Джин - 1 Ст. Ложка (по бажанню)
  • Молоко - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Яблука - 3 штуки
  • Олія - 250 мілілітрів (для смаження)
  • Обкладинка - 1 штука
  • Цукор - 1 штука
  • Вершки - 1 штука (для прикраси)
  • М'ята - 1 штука (для прикраси)
1. Змішати яйця, цукор, сіль і ванільний екстракт. Збити в піну.

2. Додати Масло і борошно. Залити Молоко і Джин. Все добре перемішати.

3. Нарізати яблука кружками.

4. Поставити сковороду на середній вогонь. Залити 250 мл олії.

5. Занурити шматочки яблука в рідке тісто. Покласти 1 ст ложку тесту на кожну скибочку.

6. Обсмажувати до золотисто-коричневого кольору з обох сторін.

7. Викласти "млинці" на сухе рушник для того, щоб прибрати зайве Масло.

8. Посипати цукром і корицею.

9. Подавати теплими. Можна прикрасити вершками і м'ятою.

Схожі рецепти