Фаршировані млинчики
(покроковий рецепт з фото)
Млинці печуть, напевно, Усе. Їх їдять зі сметаною, готують з різною начинкою. Млинці з м'ясом - дуже ситне, смачна страва. Їх можна подати як самостійне блюдо на сімейну вечерю.
Кількість порцій: 8-9
- Молоко - 1 літр
- Борошно - 560 грам
- Яйця - 5 штук
- Цукор - 2, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Рослинна олія - 50 грам
- Яловичина - 200 грам (фарш)
- Свинина - 300 грам (фарш)
- Цибуля - 2 штуки (фарш)
- Сіль - За смаком (фарш)
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Для приготування млинців потрібно нагріти молоко. В окремий посуд влити половину молока і додати сіль, цукор, соду і яйця. Все перемішати. Додати просіяне борошно і замісити тісто. Влити молоко і масло. Добре перемішати.
2. Тепер випікаємо млинці на сковорідці. Намазати сковорідку маслом і смажити млинці з двох сторін.
3. Млинці готові. Відкладаємо їх в сторону і займемося приготуванням начинки. Змішати свинячий і яловичий фарш. Додати в нього сіль і перець за смаком і добре перемішати.
4. Цибулю почистити і дрібно порізати. Фарш посмажити на сковороді, поки не випарується зайва рідина. Додати в фарш цибуля і смажити до готовності фаршу.
5. Покласти на середину млинця м'ясний фарш і загорнути конвертиком. Ваші млинці готові. Смачного. Можна перед подачею обсмажити фаршировані млинчики на сковорідці.