Рецепт Вишня без сахара на зиму фото

Вишня без сахара на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Вишня
Страви без випічки
На полуденок , На сніданок
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 1
Час приготування: 25 хв.

Хочу поділитися з вами способом, як приготувати вишню без цукру на зиму. Виходить натуральна вишня у власному соку. Для рецепта не знадобиться ні вода, ні цукор. Дивіться, як це роблю я!

Опис приготування:

Таким способом можна консервувати великі соковиті ягоди, в них багато соку. Головна уязик - зрілість ягід. Відберіть тільки самі спілі ягідки. Ретельно вимийте баночки і кришки для консервації. Кількість вишень і баночок складно визначити, наповнюйте банки максимально щільно, стерилізують належний час і закочуйте! приступимо!

  • Вишня - За смаком
вишня без сахара на зиму - фото крок 1
Вимийте ретельно ягоди і баночки, кришки.
вишня без сахара на зиму - фото крок 2
У вишень обірвемо хвостики, за допомогою костобойкі видаліть кісточки. Немає костобойкі? немає проблем, скористайтеся шпилькою або трубочкою для напоїв.
вишня без сахара на зиму - фото крок 3
Підготовлені баночки заповніть вишнями щільно, максимально намагаючись прибрати повітря і зайвий простір.
вишня без сахара на зиму - фото крок 4
Баночки поставте стерилизоваться. Для цього на дно каструлі підкладіть шматочок тканини, поставте баночку з вишнями і налийте води по плечики банки. Прикрийте баночку кришкою і стерилізують при слабкому кипінні води. Час: для банки 0, 5 л - 15 хвилин, для банки 1 літр - 20 хвилин.
вишня без сахара на зиму - фото крок 5
Готові вишеньки закатати і охолодіть. Зберігайте в прохолодному місці.

Схожі рецепти