Рецепт Вишня з цукром на зиму фото

Вишня з цукром на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди , Вишня
Низькокалорійні , ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , Десерт
Заготовки
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 30 хв.

Як приготувати вишню з цукром на зиму - читайте далі. Простіше нікуди, а ягоди виходять як свіжі - добре використовувати як частування до столу, або в якості начинки для вашої випічки. Спробуєте?

Опис приготування:

Такий рецепт приготування вишні з цукром на зиму не тільки дуже швидкий і простий, але ще і цілком дієтичний, адже, на відміну від багатьох інших способів, тут цукор використовується по мінімуму, тільки щоб вишня пустила сік, і в ньому ж зберігалася. Так що спробуйте обов'язково!

Як заготовити вишню з цукром на зиму:

1. Насамперед простерилизуйте баночки, в яких будете зберігати готову вишню.

2. Паралельно переберіть ягоди, позбудьтеся від дрібних гілочок і листочків, і добре вимийте вишню.

3. У ще гарячі простерилізовані баночки викладайте ягоди так, щоб вони займали половину банки.

4. Тепер присипаємо їх зверху 1-2 ст. Ложками цукру.

5. Доповідаємо вишню до верху банки.

6. А тепер знову присипаємо цукром, теж 1-2 столовими ложками.

7. Прикриваємо все баночки кришками, і поміщаємо в каструлю з водою. На кухонній плиті стерилізуємо в окропі 15 хвилин.

Готово! Якщо все зробили правильно, вишня до цього моменту вже повинна повністю бути покрита сиропом. Якщо ж ваші ягоди виявилися недостатньо соковитими - просто долийте трохи кип'яченої води прямо в банку, щоб все вишні були покриті рідиною. Закочує і тримаємо в ковдрі до повного охолодження, а потім вже перекладаємо в холодильник або в будь-який темне і прохолодне місце. Тепер і ви знаєте, як приготувати вишню з цукром на зиму! приємною готування!


  • Вишня - 1 кілограм
  • Цукор - 0.5 кілограма
Такий рецепт приготування вишні з цукром на зиму не тільки дуже швидкий і простий, але ще і цілком дієтичний, адже, на відміну від багатьох інших способів, тут цукор використовується по мінімуму, тільки щоб вишня пустила сік, і в ньому ж зберігалася. Так що спробуйте обов'язково!

Як заготовити вишню з цукром на зиму:

1. Насамперед простерилизуйте баночки, в яких будете зберігати готову вишню.

2. Паралельно переберіть ягоди, позбудьтеся від дрібних гілочок і листочків, і добре вимийте вишню.

3. У ще гарячі простерилізовані баночки викладайте ягоди так, щоб вони займали половину банки.

4. Тепер присипаємо їх зверху 1-2 ст. Ложками цукру.

5. Доповідаємо вишню до верху банки.

6. А тепер знову присипаємо цукром, теж 1-2 столовими ложками.

7. Прикриваємо все баночки кришками, і поміщаємо в каструлю з водою. На кухонній плиті стерилізуємо в окропі 15 хвилин.

Готово! Якщо все зробили правильно, вишня до цього моменту вже повинна повністю бути покрита сиропом. Якщо ж ваші ягоди виявилися недостатньо соковитими - просто долийте трохи кип'яченої води прямо в банку, щоб все вишні були покриті рідиною. Закочує і тримаємо в ковдрі до повного охолодження, а потім вже перекладаємо в холодильник або в будь-який темне і прохолодне місце. Тепер і ви знаєте, як приготувати вишню з цукром на зиму! приємною готування!

Схожі рецепти