Рецепт Вишня протерта з цукром фото

Вишня протерта з цукром
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди , Цукор , Вишня
Низькокалорійні , ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , Десерт
Заготовки
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 30 хв.

Пропоную вам дізнатися, як приготувати вишню протерту з цукром без зайвого клопоту і теплової обробки. Ягоди збережуть свою корисність, аромат і смак, і порадують вас взимку різноманіттям застосування.

Опис приготування:

Від цього рецепта приготування вишні протертою з цукром я просто в захваті, такими смачними виходять ягідки, і використовувати їх можна в випічці або як прикраса для десертів. Та й сироп нічим не поступається - його можна розбавляти водою і пити як самостійний напій, або ж додати трохи лимонного соку і приправ і використовувати як оригінальний кисло-солодкий рожевий соус до м'яса. Словом, є де фантазії розгулятися.

Отже, як перетерти вишню з цукром:

1. Для початку все ягоди ретельно вимиємо, очистимо від гілочок і кісточок.

2. Тепер, поки ваші вишні десь відстоюються і потроху пускають сік, займемося стерилізацією банок.

3. У ще гарячу тару починаємо ятати ягід, паралельно пересипаючи їх пошарово цукром.

4. А тепер просто відставляємо наші банки на кілька годин, а краще - на ніч.

5. На наступний день ягоди повинні вже бути занурені в сік. Ну, принаймні, цукор повинен весь потемніти.

6. Тепер закочує все банки бляшаними кришками з гумовою підкладкою, і відправляємо заготовки в темне, сухе і прохолодне містечко.

Готово! Тепер і ви знаєте, як приготувати вишню протерту з цукром, сподіваюся, вам такий спосіб заготівлі сподобається!


  • Вишня - 1 кілограм
  • Цукор - 1.5 кілограма
Від цього рецепта приготування вишні протертою з цукром я просто в захваті, такими смачними виходять ягідки, і використовувати їх можна в випічці або як прикраса для десертів. Та й сироп нічим не поступається - його можна розбавляти водою і пити як самостійний напій, або ж додати трохи лимонного соку і приправ і використовувати як оригінальний кисло-солодкий рожевий соус до м'яса. Словом, є де фантазії розгулятися.

Отже, як перетерти вишню з цукром:

1. Для початку все ягоди ретельно вимиємо, очистимо від гілочок і кісточок.

2. Тепер, поки ваші вишні десь відстоюються і потроху пускають сік, займемося стерилізацією банок.

3. У ще гарячу тару починаємо ятати ягід, паралельно пересипаючи їх пошарово цукром.

4. А тепер просто відставляємо наші банки на кілька годин, а краще - на ніч.

5. На наступний день ягоди повинні вже бути занурені в сік. Ну, принаймні, цукор повинен весь потемніти.

6. Тепер закочує все банки бляшаними кришками з гумовою підкладкою, і відправляємо заготовки в темне, сухе і прохолодне містечко.

Готово! Тепер і ви знаєте, як приготувати вишню протерту з цукром, сподіваюся, вам такий спосіб заготівлі сподобається!

Схожі рецепти