Чорноплідна горобина протерта з цукром
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую дізнатися, як приготувати чорноплідна горобина протерту з цукром, - оригінальне, і при цьому дуже доступні ласощі на зиму, яке ще й вітамінами вас зарядить і від хвороб захистить!
Рецепт приготування чорноплідної горобини протертою з цукром дуже простий, але смак готової заготовки при цьому вас здивує своєю пікантність і пряністю, тому горобину, оброблену за цим рецептом, ви зможете використовувати для готування як десертів, так і м'ясних страв, - в якості оригінального соусу до м'яса така заготовка у мене розходиться на раз-два!
Рецепт:
1. Отже, ягоди перебираємо, моєму і тиснемо товкачиком в посуді, яка не піддається окисленню, або ж перемелює в блендері.
2. Тепер ягідне пюре засипаємо зверху цукром, перемішуємо, і відставити поки в сторонку.
3. Поки цукор розчиняється, ви як раз встигнете простерилізувати банки і кришки.
4. У ще гарячі банки накладаємо солодке ягідне пюре, і ставимо у велику каструлю ще на кілька хвилин, щоб горобина остаточно пустила сік, і залишки цукру розчинилися.
Готово! Накриваємо банки кришками і вкутуємо в ковдру до повного охолодження, після чого ставимо зберігатися в холодильник або в будь-яке інше темне і прохолодне місце.
- Горобина чорноплідна - 1 кілограм
- Цукор - 500 грам
Рецепт:
1. Отже, ягоди перебираємо, моєму і тиснемо товкачиком в посуді, яка не піддається окисленню, або ж перемелює в блендері.
2. Тепер ягідне пюре засипаємо зверху цукром, перемішуємо, і відставити поки в сторонку.
3. Поки цукор розчиняється, ви як раз встигнете простерилізувати банки і кришки.
4. У ще гарячі банки накладаємо солодке ягідне пюре, і ставимо у велику каструлю ще на кілька хвилин, щоб горобина остаточно пустила сік, і залишки цукру розчинилися.
Готово! Накриваємо банки кришками і вкутуємо в ковдру до повного охолодження, після чого ставимо зберігатися в холодильник або в будь-яке інше темне і прохолодне місце.