Рецепт Вишневий тарт фото

Вишневий тарт
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Ягоди , Вишня
Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Французька кулінарія вміє дивувати і дарувати справжнє відчуття свята. Вишневий тарт відноситься до тих десертів, якими не хочеться ділитися Яскравий смак і незрівнянний аромат ... Спробуйте!

Опис приготування:

Той, хто знає, як приготувати вишневий тарт, - щаслива людина, адже випічка насправді унікальна. Особливість її полягає в неперевершених смакових якостях, які досягаються за рахунок правильно підібраних інгредієнтів. Дуже ніжне солодке тісто + кислуватий вишня = любов!

  • Яйця - 3 штуки(1 - для тіста, 2 - для начинки)
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Rikotta - 250 грам
  • Вишня - 300 грам
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Ванільна пудра - 1/2 чайних ложки
вишневий тарт - фото крок 1
Збиваємо одне яйце з цукром. Додаємо в яєчно-цукрову суміш розтоплене масло і борошно.
вишневий тарт - фото крок 2
Замішуємо тісто, скачуємо його в кулю, який загортаємо в харчову плівку. Кладемо тісто в морозилку на 20 хвилин.
вишневий тарт - фото крок 3
Перемішуємо 2 яйця з цукровою пудрою і рікоттою. Повинна вийти однорідна маса.
вишневий тарт - фото крок 4
Форму для випічки змащуємо маслом. Тісто ділимо навпіл. З однієї половини викладаємо основу тарта, а з іншого формуємо бортики.
вишневий тарт - фото крок 5
Вливаємо в форму з тестом половину від усієї кількості крему. Зверху розкладаємо вишні без кісточок.
вишневий тарт - фото крок 6
Доливаємо залишився крем, а зверху прикрашаємо вишнею. Відправляємо тарт в духовку на 40 хвилин, температура - 180 градусів.
вишневий тарт - фото крок 7
Готовий тарт остудіть і помістіть в холодильник на кілька годин. Перед подачею можна присипати випічку мигдалем. Смачного!

Схожі рецепти