Вишневий тарт з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Прийшла пора літніх пирогів зі свіжими ягодами і фруктами. Перед вами - один з моїх улюблених. А все тому, що поєднання солодкої сирної начинки і кисло-солодких вишень дивовижно!
Для посилення аромату пирога можна використовувати ванільний екстракт або ванільний цукор. Випікайте до красивої скоринки, але готовий пиріг буде тільки після повного охолодження, він ущільнився, трохи сяде. Щоб тісто не здувалося під час випічки, обов'язково наколи його виделкою. Все легко і смачно, пробуйте!
- Вишня свіжа - 350 грам
- Цукор - 150 грам
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Сир - 350 грам
- Яйце - 3 штуки
- Пісочне тісто - 350 грам

1. Підготуйте продукти. Пісочне тісто приготуйте за улюбленим рецептом, я роблю класичне з вершкового масла, борошна, жовтка і дрібки солі.

2. На робочому столі розкачайте тісто трохи більше діаметру форми. За допомогою качалки перенесіть його в змащену маслом форму. Проколіть виделкою. Приберіть форму з тестом в морозилку на 15 хвилин.

3. Увімкніть духовку на 180 градусів, нехай прогрівається.
З'єднайте яйця з цукром, віночком збийте трохи.
З'єднайте яйця з цукром, віночком збийте трохи.

4. Додайте сир, перемішайте добре, розбиваючи великі грудочки. Хочете зовсім однорідний крем? Тоді скористайтеся занурювальним блендером.

5. Додайте крохмаль, ретельно перемішайте.

6. Перелийте сирну масу. З вишень видаліть кісточки.

7. Розподіліть вишеньки, поставте тарт в духовку на 45 хвилин до утворення золотистої скоринки.

8. Готовий тарт повністю остудіть, після чого можна витягти з форми і порізати на шматочки.

9. Оформіть вишневий тарт цукровою пудрою. Приємного!