Рецепт Вирізка свиняча смажена фото

Вирізка свиняча смажена
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча вирізка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Вирізка свиняча смажена, доповнена хорошим гарніром, це ідеальний вечерю для всієї родини. Відомо, що не дивлячись на те, що свинина є жирним м'ясом, вирізка цілком дієтична. Готуємо разом!

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати вирізку свинячу смажену, то прочитайте цей рецепт. Що може бути краще добре підсмаженого шматка м'яса на вечерю? Меднадає приємну солодкувату нотку. А біле сухе вино - кислинку. Відмінний варіант для сімейного або романтичної вечері.

  • Свинина (вирізка) - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста (більше середнього) - 1 штука
  • Вино біле сухе - 60 мілілітрів
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Чорний перець - За смаком
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Сіль - За смаком
вирізка свиняча смажена - фото крок 1
Свинячу вирізку промийте та висушіть паперовими рушниками. Зачистити від плівок, якщо це знадобиться. Наріжте на однакові шматочки, розміром два-три сантиметри. У сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте на ньому до золотистої скоринки медальйони.
вирізка свиняча смажена - фото крок 2
Очистіть ріпчасту цибулю і вимийте його. Наріжте його часточками і викладіть його до медальйонам в сковорідку. Обсмажте так, щоб цибуля став м'яким і золотистим.
вирізка свиняча смажена - фото крок 3
Зменшіть вогонь до мінімуму, влийте в сковорідку вино. Дочекайтеся, поки випарується повністю алкоголь. Цей процес займає близько п'яти хвилин.
вирізка свиняча смажена - фото крок 4
Тепер на завершення полийте медальйони медом, поперчіть і посоліть за смаком. Швидко все перемішайте і вимкніть вогонь. Накрийте кришкою і дайте медальйонам просочитися медом. Подавайте м'ясо з відвареним рисом або будь-яким іншим гарніром на вибір.

Схожі рецепти