Вирізка свиняча смажена
(покроковий рецепт з фото)
Вирізка свиняча смажена, доповнена хорошим гарніром, це ідеальний вечерю для всієї родини. Відомо, що не дивлячись на те, що свинина є жирним м'ясом, вирізка цілком дієтична. Готуємо разом!
Якщо вам цікаво, як приготувати вирізку свинячу смажену, то прочитайте цей рецепт. Що може бути краще добре підсмаженого шматка м'яса на вечерю? Меднадає приємну солодкувату нотку. А біле сухе вино - кислинку. Відмінний варіант для сімейного або романтичної вечері.
- Свинина (вирізка) - 500 грам
- Цибуля ріпчаста (більше середнього) - 1 штука
- Вино біле сухе - 60 мілілітрів
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - За смаком
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль - За смаком
Свинячу вирізку промийте та висушіть паперовими рушниками. Зачистити від плівок, якщо це знадобиться. Наріжте на однакові шматочки, розміром два-три сантиметри. У сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте на ньому до золотистої скоринки медальйони.
Очистіть ріпчасту цибулю і вимийте його. Наріжте його часточками і викладіть його до медальйонам в сковорідку. Обсмажте так, щоб цибуля став м'яким і золотистим.
Зменшіть вогонь до мінімуму, влийте в сковорідку вино. Дочекайтеся, поки випарується повністю алкоголь. Цей процес займає близько п'яти хвилин.
Тепер на завершення полийте медальйони медом, поперчіть і посоліть за смаком. Швидко все перемішайте і вимкніть вогонь. Накрийте кришкою і дайте медальйонам просочитися медом. Подавайте м'ясо з відвареним рисом або будь-яким іншим гарніром на вибір.