Вирізка свиняча смажена
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Вирізка свиняча смажена, доповнена хорошим гарніром, це ідеальний вечерю для всієї родини. Відомо, що не дивлячись на те, що свинина є жирним м'ясом, вирізка цілком дієтична. Готуємо разом!
Опис приготування:
Якщо вам цікаво, як приготувати вирізку свинячу смажену, то прочитайте цей рецепт. Що може бути краще добре підсмаженого шматка м'яса на вечерю? Меднадає приємну солодкувату нотку. А біле сухе вино - кислинку. Відмінний варіант для сімейного або романтичної вечері.
- Свинина (вирізка) - 500 грам
- Цибуля ріпчаста (більше середнього) - 1 штука
- Вино біле сухе - 60 мілілітрів
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - За смаком
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль - За смаком
Свинячу вирізку промийте та висушіть паперовими рушниками. Зачистити від плівок, якщо це знадобиться. Наріжте на однакові шматочки, розміром два-три сантиметри. У сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте на ньому до золотистої скоринки медальйони.
Очистіть ріпчасту цибулю і вимийте його. Наріжте його часточками і викладіть його до медальйонам в сковорідку. Обсмажте так, щоб цибуля став м'яким і золотистим.
Зменшіть вогонь до мінімуму, влийте в сковорідку вино. Дочекайтеся, поки випарується повністю алкоголь. Цей процес займає близько п'яти хвилин.
Тепер на завершення полийте медальйони медом, поперчіть і посоліть за смаком. Швидко все перемішайте і вимкніть вогонь. Накрийте кришкою і дайте медальйонам просочитися медом. Подавайте м'ясо з відвареним рисом або будь-яким іншим гарніром на вибір.