Випічка хліба
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як зробити випічку хліба в домашніх умовах. Впевнена, якщо ви як і раніше вважаєте, що це дуже складно, ви після цього рецепта змініть свою точку зору. Вам сподобається результат!
До вашої уваги - простий рецепт випічки хліба, і я прямо зараз про нього вам розповім, це свій улюблений варіант. Я ось завжди більше любила чорний хліб зі злаками або з обдирного борошна. Тому її я тут і використовувала. Спробуйте!
- Дріжджі пресовані - 10 грам
- Цукор - 0.5 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 За смаком
- Вода - 100 мілілітрів
- Борошно житнє - 2 склянки
1. Дріжджі розводимо в теплій воді з цукром, чекаємо, поки піде реакція. Після цього додамо всі інші компоненти.
2. Вимішати однорідне тісто, залишимо його на дві години на теплому місці піднятися.
3. Тепер перемішаємо тісто, заливаємо його в форму, нехай ще 20 хвилин postoit. Ножем я наношу візерунок.
4. Запікаємо 20 хвилин при 200 градусах в духовці.
5. Готово! Смачного!