Рецепт Виноградний гаспачо фото

Виноградний гаспачо
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
Фрукти , Виноград
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Холодні супи , Гаспачо
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Рецепт холодного супу гаспачо з соєвим молоком і виноградом

Опис приготування:

Гаспачо - це холодний суп, який зазвичай вживається в літню пору. Його батьківщина - Андалузія, південь Іспанії. Цей суп не варять, традиційно він готується з овочів, часнику, оливкового масла, оцту, іноді додають лимон. У цьому рецепті Вам пропонується зробити фруктовий гаспачо. Такий гаспачо освіжить Вас в літню спеку!

  • Білого винограду - 2.5 склянки
  • Соєвого молока - 1 Склянка
  • Мигдалю - 1/2 склянки
  • Порт шалотів - 2 штуки
  • Вапно - 1 штука
  • Сіль і перець - - За смаком
виноградний гаспачо - фото крок 1
1. Половину білого винограду очистити від кісточок, дрібно нарізати. Відкласти. Соєве молоко охолодити. Половину цибулі-шаллот дрібно нарізати. Відкласти. Видавити сік Лайма. Мигдаль очистити від шкіри, розрізати навпіл. Змішати в блендері соєве молока і мигдаль. 2-3 хвилини молоти в блендері, поки суміш не перетворитися в пюре.
виноградний гаспачо - фото крок 2
2. Додати виноград, цибуля і сік Лайма. Приправити сіллю і перцем.
виноградний гаспачо - фото крок 3
3. Перемолоть в блендере, поки суміш не перетвориться в однорідну масу.
виноградний гаспачо - фото крок 4
4. Поставити в холодильник і добре охолодити. Перед подачею на стіл добре перемішати. Розлити в тарілки, додати дрібно нарізаний виноград і цибулю-шаллот

Схожі рецепти