Рецепт Салат «виноградний вересня» з копченою куркою фото

Салат «виноградний вересня» з копченою куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Птах, Сир, Курка, Яйця
Дієтичне харчування
На швидку руку, На святковий стіл, День народження, Ювілей
Салати

Рецепт, як приготувати салат "виноградне гроно" з копченою куркою, вже давно був у мене в закладках. Все ніяк не доходив його черга, і тут зважився. Зібрав усі необхідні продукти і приступив.

Блюдо дуже смачне, до того ж просте в приготуванні і оригінальне на вигляд. Для прикраси використовував ягоди винограду, але, якщо таких немає, то, думаю, можна замінити маслинами, ніхто не помітить підміни. Як виноградного листя використав петрушку, яку можна замінити кінзою. Такий салат стане прикрасою будь-якого столу.

  • Копчена курка - 400 грам
  • Виноград без кісточок - 300 грам
  • Твердий сир - 300 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Петрушка - За смаком (для прикраси)
салат
2. Твердий сир натираю на крупній тертці.
салат
4. Виноград мою і відділяю ягоди від гілочки, кожну розрізаю на 2 частини.
салат
6. Другим шаром викладаю копчену курку і поливаю її майонезом.
салат
8. Посипаю жовтки тертим твердим сиром і поливаю майонезом, розмазую його і викладаю виноград зрізом вниз, як панцир.

Схожі рецепти