Рецепт Салат «виноградний вересня» з копченою куркою фото

Салат «виноградний вересня» з копченою куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Сир , Курка , Яйця
Дієтичне харчування
На швидку руку , На святковий стіл , День народження , Ювілей
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Рецепт, як приготувати салат"Виноградне гроно" з копченою куркою, вже давно був у мене в закладках. Все ніяк не доходив його черга, і тут зважився. Зібрав усі необхідні продукти і приступив.

Опис приготування:

Блюдо дуже смачне, до того ж просте в приготуванні і оригінальне на вигляд. Для прикраси використовував ягоди винограду, але, якщо таких немає, то, думаю, можна замінити маслинами, ніхто не помітить підміни. Як виноградного листя використав петрушку, яку можна замінити кінзою. Такий салат стане прикрасою будь-якого столу.

  • Копчена курка - 400 грам
  • Виноград без кісточок - 300 грам
  • Твердий сир - 300 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Петрушка - За смаком (для прикраси)
салат & Quot; Виноградний вересня
1. Копчену курку (у мене окіст) відділяю від кістки і нарізаю маленькими шматочками.
салат & Quot; Виноградний вересня
2. Твердий сир натираю на крупній тертці.
салат & Quot; Виноградний вересня
3. Яйця розміщую в воду і відварюю, потім остуджують під холодною водою і чищу. Відділяю білок і подрібнюю його на крупній тертці, а жовтки на дрібній.
салат & Quot; Виноградний вересня
4. Виноград мою і відділяю ягоди від гілочки, кожну розрізаю на 2 частини.
салат & Quot; Виноградний вересня
5. У тарілку викладаю першим шаром білки, солю і поливаю їх майонезом і розмазував його.
салат & Quot; Виноградний вересня
6. Другим шаром викладаю копчену курку і поливаю її майонезом.
салат & Quot; Виноградний вересня
7. Наступним шаром викладаю подрібнені жовтки і також змащую їх майонезом.
салат & Quot; Виноградний вересня
8. Посипаю жовтки тертим твердим сиром і поливаю майонезом, розмазую його і викладаю виноград зрізом вниз, як панцир.
салат & Quot; Виноградний вересня
9. З одного боку, прикрашаю митої зеленню (у мене петрушка), викладаю її по формі виноградного листя. Відправляю салат на 2-3 години в холодильник, якщо є можливість, то на ніч.

Схожі рецепти