Виноградний кекс в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі пропоную рецепт приготування виноградного кексу в мультиварці. Спробуйте, думаю, що ви напевно закохаєтесь в цей рецепт так само сильно, як і я! Виходить дуже смачно і незвично.
Хочу вам розповісти, як приготувати виноградний кекс в мультиварці. Смачна і ситна виходить випічка, дуже солодка, навіть більше, ніж я очікувала! Виноград сам по собі трохи терпкий і кислий, при випіканні перетворюється в дуже солодкий, желеподібний фрукт. Спробуйте!
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 200 грам
- Виноград - 600 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Сода - 0.5 чайних ложки
- Яйця - 3 штуки
1. Для тесту гарненько збиваємо яйця з цукром до однорідності. Робимо це, поки цукор повністю не розчиниться. Далі соду гасимо оцтом і додаємо сюди ж, також всипаємо борошно.
2. Добре вимішати тісто, щоб не залишилося грудок, а потім додаємо ягідки винограду. Всю цю суміш помістимо в чашу мультиварки.
3. Вершкове масло наріжемо дрібними шматочками, викладаємо їх зверху на пиріг. В режимі "випічка" готуємо пиріг годину.
4. Готовий кекс прикрашаємо цукровою пудрою і шоколадним топінгом. Смачного!