Рецепт Відкритий пиріг з м'ясом і капустою фото

Відкритий пиріг з м'ясом і капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Молочні продукти , Капуста , Сир , Фарш
Вагітним і годуючим
На обід , На полуденок
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пиріг - це не обов'язково завжди солодкий десерт. Пропоную вам відмінний рецепт, як приготувати відкритий пиріг з м'ясом і капустою. Він може стати чудовою альтернативою усіма улюбленої піци.

Опис приготування:

Готується блюдо не складніше солодкого пирога, їсти його можна як гарячим, так і холодним. Завдяки капусті і м'яса він вийдуть дуже ситним і поживним. Як м'ясної начинки можна використовувати будь-яке м'ясо (курку, індичку, кролика, яловичину) або ж скомбінувати кілька видів, а також додати не тільки капусту, але і інші овочі.

  • Борошно - 250 грам
  • Сир - 200 грам
  • Фарш - 300 грам
  • Капуста - 200 грам
  • Олія - 50 грам
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
відкритий пиріг з м'ясом і капустою - фото крок 1
1. Готуємо всі необхідні інгредієнти.
відкритий пиріг з м'ясом і капустою - фото крок 2
2. Капусту дрібно нарізаємо.
відкритий пиріг з м'ясом і капустою - фото крок 3
3. На розпеченій сковороді обсмажуємо фарш разом з капустою.
відкритий пиріг з м'ясом і капустою - фото крок 4
4. Коли фарш буде готовий, додаємо сіль і перець за смаком, також кладемо шматочок масла.
відкритий пиріг з м'ясом і капустою - фото крок 5
5. Розминаємо сир, додаємо до нього рослинне масло, сіль і перець.
відкритий пиріг з м'ясом і капустою - фото крок 6
6. Заздалегідь просіяне борошно потроху додаємо до сиру.
відкритий пиріг з м'ясом і капустою - фото крок 7
7. Замішуємо тісто, даємо йому відпочити під рушником близько п'ятнадцяти хвилин.
відкритий пиріг з м'ясом і капустою - фото крок 8
8. Поділяємо корж на 2 частини (одна більша за іншу). З першої розгортаємо корж товщиною не більше п'яти міліметрів.
відкритий пиріг з м'ясом і капустою - фото крок 9
9. Форму для випікання змащуємо маслом, укладаємо в неї тісто, не забувши сформувати бортики.
відкритий пиріг з м'ясом і капустою - фото крок 10
10. Додаємо начинку.
відкритий пиріг з м'ясом і капустою - фото крок 11
11. З другої частини тесту вирізаємо смужки для прикраси пирога, викладаємо їх поверх начинки, прикріплюючи до бортика майбутнього пирога.
відкритий пиріг з м'ясом і капустою - фото крок 12
12. Випікаємо пиріг при 180 градусах близько тридцяти хвилин.
відкритий пиріг з м'ясом і капустою - фото крок 13
13. Даємо йому трохи охолонути, а потім нарізаємо порційно і подаємо до столу.

Схожі рецепти