Відкритий пиріг з грушами

Відкритий пиріг з грушами
Кількість порцій: 5-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Пропоную вашій увазі простий рецепт відкритого пирога з грушами. Його ще називають «тюдоровского»: нібито англійські королі з цієї династії дуже любили ласувати таким пирогом.

опис приготування:

Як приготувати відкритий пиріг з грушами? Дуже просто! тісто наливное, готується буквально за 15 хвилин. Груші ніякої попередньої кулінарної обробки не вимагають. Загалом, для того, щоб відчути себе королевою Англії, вам не доведеться особливо морочитися.

  • груші— 2-3 штук
  • Вершкове масло— 70 грам
  • цукор— 120 грам
  • Ванільний цукор— 1 Чайна ложка
  • обкладинка— 2 чайних ложки
  • яйця— 2 штуки
  • молоко— 3 Ст. ложки
  • борошно— 1 Склянка
  • розпушувач— 1 Чайна ложка
  • какао— 3-4 Ст. ложок(какао можна покласти більше або менше — в залежності від ваших уподобань)
  • сіль— 1 щіпка
  • лимон— 0,5 штуки
Відкритий пиріг з грушами - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти. Масло вийміть з холодильника, щоб встигло стати м'яким.

Відкритий пиріг з грушами - фото крок 2 груші вимийте, обсушити паперовими серветками або рушником і розріжте на часточки завтовшки не більше 1 см.
Видавіть сік з половинки лимона, збризніть їм груші, щоб не потемніли. Накрийте кришкою або серветкою, і поки відставте в сторону.

Відкритий пиріг з грушами - фото крок 3 Збийте яйця з цукром і сіллю, додайте масло і молоко, збийте ще раз.

Відкритий пиріг з грушами - фото крок 4 Змішайте борошно з корицею, какао і ванільним цукром, просійте і поступово введіть в тісто.

Відкритий пиріг з грушами - фото крок 5 Збивайте міксером до тих пір, поки не вийде абсолютно однорідне і досить густе тісто.

Відкритий пиріг з грушами - фото крок 6 Перелийте тісто в змащену маслом форму.

Відкритий пиріг з грушами - фото крок 7 Зверху красиво розкладіть груші.

Відкритий пиріг з грушами - фото крок 8 Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 40-45 хвилин. готовність, як завжди, перевіряємо зубочисткою.
Готовий пиріг злегка остудити, нарізати на порційні шматочки, при бажанні посипати цукровою пудрою.
От і все- завітайте до столу, ваші величності!:)

Схожі рецепти

Відкритий картопляний пиріг

Відкритий картопляний пиріг

Нереально смачний відкритий картопляний пиріг виходить приготувати за допомогою цього рецепта, який мені розповіла знайома з Італії. Пиріг виходить просто чудо, мої все в захваті. пробуйте самі. опис приготування: відмінний рецепт, як приготувати відкритий картопляний пиріг. При приготуванні з...

читати далі
Відкритий м'ясний пиріг на картопляному тісті

Відкритий м'ясний пиріг на картопляному тісті

Хочете порадувати своїх близьких новим пирогом? подивіться, як приготувати відкритий м'ясний пиріг на картопляному тісті - ситну, ароматну і дуже апетитну випічку з м'ясним фаршем і овочами. опис приготування: картопляне тісто, мабуть, найкращим чином підходить для пирогів з несолодкої начинко...

читати далі
Відкритий м'ясний пиріг з картопляним тестом

Відкритий м'ясний пиріг з картопляним тестом

Смачний і ситний м'ясний пиріг цілком замінить собою другу страву. Ніжне картопляне тісто і соковита начинка особливо сподобаються чоловікам. Шматочок охололого пирога можна взяти на роботу для перекусу. опис приготування: Цей смачний і ситний пиріг з картопляного тіста готується легко і прост...

читати далі
Відкритий пиріг з беконом і сиром

Відкритий пиріг з беконом і сиром

Хочу розповісти вам, як приготувати відкритий пиріг з беконом і сиром на пісочному тісті - відмінний варіант випічки, якщо у вас залишилося трохи нарізаних ковбаси або сиру після свята. опис приготування: Всі знають, як приготувати піцу, але мало хто знає, що така ж начинка може бути і у відкр...

читати далі
Відкритий пиріг з брусницею

Відкритий пиріг з брусницею

Вже не раз я говорила, що люблю поєднання солодкого тіста з кислою начинкою. І як наповнення я спробувала вже багато варіантів фруктів і ягід. Але на цей раз, буде щось новеньке. опис приготування: Спеціально підготувала для вас рецепт того, як приготувати відкритий пиріг з брусницею. Ніколи р...

читати далі