Віденський омлет
(покроковий рецепт з фото)
Цей омлет по праву можна віднести до млинців або тонким булочок, оскільки готується він з додаванням борошна, фруктів, родзинок або горіхів. Спробуйте такий віденський омлет в домашніх умовах і не пошкодуєте.
Такий омлет відмінно поєднується з цукровою пудрою і варенням. Він трохи незвичайний за рахунок того, що готується з родзинками, горіхами або фруктами. На полуденок або для дітей - це відмінне рішення! Вдалого дня!
- Яйця - 4 штуки
- Борошно - 150 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Ізюм - 30 грам
- Мигдаль - 20 грам
- Вершкове масло - 40 грам
- Цукрова пудра - За смаком
1. Насамперед нам потрібно замочити родзинки. Заливаємо його холодною водою і даємо трохи постояти.
2. Тим часом вбиваємо яйця в глибоку ємність для збивання. Молоко повинно бути не холодним.
3. Насипаємо в глибоку ємність борошно, заливаємо в неї тонким струменем молоко, після чого замішуємо масу. Вона повинна бути однорідною, тому краще скористатися віночком або міксером.
4. Потім окремо збиваємо яйця і з'єднуємо обидві маси, акуратно перемішуючи (нЕ збиваючи! ). В кінці всипаємо наш родзинки і знову акуратно перемішуємо.
5. Виливаємо на сковороду і починаємо смажити на середньому вогні.
6. Обсмажуємо з двох сторін, а в самому кінці викладаємо трохи вершкового масла. Омлет потрібно перемістити на блюдо, притрусити цукровою пудрою і тертими мигдальними горіхами.
7. Якщо розмір омлету великий - наріжте його порційно, а якщо смажили в невеликій формі - то подавайте цілком з варенням.