Рецепт Віденський омлет фото

Віденський омлет
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей омлет по праву можна віднести до млинців або тонким булочок, оскільки готується він з додаванням борошна, фруктів, родзинок або горіхів. Спробуйте такий віденський омлет в домашніх умовах і не пошкодуєте.

Опис приготування:

Такий омлет відмінно поєднується з цукровою пудрою і варенням. Він трохи незвичайний за рахунок того, що готується з родзинками, горіхами або фруктами. На полуденок або для дітей - це відмінне рішення! Вдалого дня!

  • Яйця - 4 штуки
  • Борошно - 150 грам
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Ізюм - 30 грам
  • Мигдаль - 20 грам
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Цукрова пудра - За смаком
віденський омлет - фото крок 1
1. Насамперед нам потрібно замочити родзинки. Заливаємо його холодною водою і даємо трохи постояти.
віденський омлет - фото крок 2
2. Тим часом вбиваємо яйця в глибоку ємність для збивання. Молоко повинно бути не холодним.
віденський омлет - фото крок 3
3. Насипаємо в глибоку ємність борошно, заливаємо в неї тонким струменем молоко, після чого замішуємо масу. Вона повинна бути однорідною, тому краще скористатися віночком або міксером.
віденський омлет - фото крок 4
4. Потім окремо збиваємо яйця і з'єднуємо обидві маси, акуратно перемішуючи (нЕ збиваючи! ). В кінці всипаємо наш родзинки і знову акуратно перемішуємо.
віденський омлет - фото крок 5
5. Виливаємо на сковороду і починаємо смажити на середньому вогні.
віденський омлет - фото крок 6
6. Обсмажуємо з двох сторін, а в самому кінці викладаємо трохи вершкового масла. Омлет потрібно перемістити на блюдо, притрусити цукровою пудрою і тертими мигдальними горіхами.
віденський омлет - фото крок 7
7. Якщо розмір омлету великий - наріжте його порційно, а якщо смажили в невеликій формі - то подавайте цілком з варенням.

Схожі рецепти