«Віденський» картопляний салат
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати "віденський" картопляний салат. Ця страва я вперше спробувала в Австрії. Була щиро вражена простотою інгредієнтів і високим стилем виконання. Смачно!
Цей салатик я дуже люблю готувати як гарнір до м'ясного. На відміну від жирних салатів, це блюдо полегшене за складом і не містить майонезу. Кисло-солодка заправка є дуже актуальною в даному салаті.
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Вода - 100 мілілітрів
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Гірчиця солодка - 2 чайних ложки
- Цукор - 3 чайних ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
Поки цибуля маринується, картопля відварюємо в мундирі і знімаємо шкірку. Ріжемо тонкими кружальцями і укладаємо в салатницю по черзі з цибулею. У мене вийшло 5 шарів картоплі і 5 шарів цибулі.