Рецепт «Віденський» картопляний салат фото

«Віденський» картопляний салат
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Картопля, Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати "віденський" картопляний салат. Ця страва я вперше спробувала в Австрії. Була щиро вражена простотою інгредієнтів і високим стилем виконання. Смачно!

Цей салатик я дуже люблю готувати як гарнір до м'ясного. На відміну від жирних салатів, це блюдо полегшене за складом і не містить майонезу. Кисло-солодка заправка є дуже актуальною в даному салаті.

  • Картопля - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Гірчиця солодка - 2 чайних ложки
  • Цукор - 3 чайних ложки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
Поки цибуля маринується, картопля відварюємо в мундирі і знімаємо шкірку. Ріжемо тонкими кружальцями і укладаємо в салатницю по черзі з цибулею. У мене вийшло 5 шарів картоплі і 5 шарів цибулі.

Схожі рецепти