Рецепт Торт «Віденський вальс» фото

Торт «Віденський вальс»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Персик
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Торти

Любіть не тільки смачну, але і легку випічку? Тоді пропоную вашій увазі рецепт приготування торта "віденський вальс" - найніжнішого персикового задоволення.

1. Для приготування бісквітного коржа необхідно відокремити білки від жовтків і збити їх. Жовтки з половиною цукру до білого, білки з сіллю і цукром до щільних піків.

2. Збиті жовтки і білки об'єднати і акуратно перемішати. Щоб торт "віденський вальс" в домашніх умовах вийшов ніжним, тісто важливо не перебити і зробити повітряним.

3. У яєчну суміш поступово всипати просіяне з розпушувачем і ваніліном борошно і акуратно змішати.

4. Тісто вилити в застелену папером форму і відправити в розігріту духовку хвилин на 30.

5. Готовий бісквіт остудити мінімум 4 години на решітці. Потім гострим ножем розрізати на 2 коржа.

6. Желатин залити теплою водою і залишити набухати.

7. Персики нарізати невеликими шматочками.

8. Вершки збити в міцну піну.

9. Бісквітний корж просочити невеликою кількістю персикового сиропу.

10. Викласти збиті вершки і половину персиків.

11. Накрити другим коржем.

12. Желатин вилити в сироп від персиків і прогріти.

13. На поверхню викласти персики і залити сиропом з желатином.

Рецепт приготування торта "віденський вальс" можна доповнити також іншими фруктами при бажанні.

Тортик відправити в холодильник до повного застигання.

  • Яйця - 5 штук
  • Борошно - 6-7 Ст. Ложок
  • Цукор - 150-200 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1 щіпка
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Консервовані персики - 250 грам
  • Желатин - 30 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів
1. Для приготування бісквітного коржа необхідно відокремити білки від жовтків і збити їх. Жовтки з половиною цукру до білого, білки з сіллю і цукром до щільних піків.

2. Збиті жовтки і білки об'єднати і акуратно перемішати. Щоб торт "віденський вальс" в домашніх умовах вийшов ніжним, тісто важливо не перебити і зробити повітряним.

3. У яєчну суміш поступово всипати просіяне з розпушувачем і ваніліном борошно і акуратно змішати.

4. Тісто вилити в застелену папером форму і відправити в розігріту духовку хвилин на 30.

5. Готовий бісквіт остудити мінімум 4 години на решітці. Потім гострим ножем розрізати на 2 коржа.

6. Желатин залити теплою водою і залишити набухати.

7. Персики нарізати невеликими шматочками.

8. Вершки збити в міцну піну.

9. Бісквітний корж просочити невеликою кількістю персикового сиропу.

10. Викласти збиті вершки і половину персиків.

11. Накрити другим коржем.

12. Желатин вилити в сироп від персиків і прогріти.

13. На поверхню викласти персики і залити сиропом з желатином.

Рецепт приготування торта "віденський вальс" можна доповнити також іншими фруктами при бажанні.

Тортик відправити в холодильник до повного застигання.

Схожі рецепти