Рецепт Салат «Віденський» фото

Салат «Віденський»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Птах , Курка , Крупи , Болгарський перець , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Салат"Віденський" відноситься до розряду дієтичних салатів. Готуючи подібне блюдо, ви не додасте кілограмів на вагах або сантиметрів в талії. Воно дуже свіже і смачне, обов'язково спробуйте.

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати салат"Віденський" , то прочитайте цей рецепт. Такий салат стане знахідкою для тих, хто любить пікантні поєднання смаків. Дуже незвично і приголомшливо смачно! А ще досить ситно, але не дуже калорійне.

  • Курка (копчена) - 500 грам
  • Braai - 1 пучок
  • Селера черешкова - 150 грам
  • Мал - 100 грам
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Мандарин - 2 штуки
  • Соус каррі - 3 Ст. Ложки
салат
Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти. Перець вимийте і очистіть від насіння. Мал відварити до повної готовності в злегка підсоленій воді. Зелень і селеру також промийте під проточною водою.
салат
Перець і селеру наріжте пластинками. Ви можете взяти болгарський перець різних кольорів, тоді салатик буде виглядати більш нарядно і привабливо.
салат
Мандарини очистіть від шкірки, розділіть на часточки і розріжте кожну на чотири частини. При бажанні ви можете замінити їх на грейпфрути або апельсини. Кінзу порубаєте і додайте в салат. Відварений рис також киньте до всіх інгредієнтів.
салат
Наріжте копчену курку без шкіри і кісток на поздовжні смужки і викладіть до решти інгредієнтів. Заправте салат соусом каррі за смаком і присолите. Гарненько все перемішайте. Подавайте до столу!

Схожі рецепти