Рецепт Салат «Віденський» фото

Салат «Віденський»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Птах, Курка, Крупи, Болгарський перець, Мал
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Салати

Салат "віденський" відноситься до розряду дієтичних салатів. Готуючи подібне блюдо, ви не додасте кілограмів на вагах або сантиметрів в талії. Воно дуже свіже і смачне, обов'язково спробуйте.

Якщо вам цікаво, як приготувати салат "віденський", то прочитайте цей рецепт. Такий салат стане знахідкою для тих, хто любить пікантні поєднання смаків. Дуже незвично і приголомшливо смачно! А ще досить ситно, але не дуже калорійне.

  • Курка (копчена) - 500 грам
  • Braai - 1 пучок
  • Селера черешкова - 150 грам
  • Мал - 100 грам
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Мандарин - 2 штуки
  • Соус каррі - 3 Ст. Ложки
салат
Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти. Перець вимийте і очистіть від насіння. Мал відварити до повної готовності в злегка підсоленій воді. Зелень і селеру також промийте під проточною водою.
салат
Перець і селеру наріжте пластинками. Ви можете взяти болгарський перець різних кольорів, тоді салатик буде виглядати більш нарядно і привабливо.
салат
Мандарини очистіть від шкірки, розділіть на часточки і розріжте кожну на чотири частини. При бажанні ви можете замінити їх на грейпфрути або апельсини. Кінзу порубаєте і додайте в салат. Відварений рис також киньте до всіх інгредієнтів.
салат
Наріжте копчену курку без шкіри і кісток на поздовжні смужки і викладіть до решти інгредієнтів. Заправте салат соусом каррі за смаком і присолите. Гарненько все перемішайте. Подавайте до столу!

Схожі рецепти