Салат «Віденський»
(покроковий рецепт з фото)
Салат "віденський" відноситься до розряду дієтичних салатів. Готуючи подібне блюдо, ви не додасте кілограмів на вагах або сантиметрів в талії. Воно дуже свіже і смачне, обов'язково спробуйте.
Якщо вам цікаво, як приготувати салат "віденський", то прочитайте цей рецепт. Такий салат стане знахідкою для тих, хто любить пікантні поєднання смаків. Дуже незвично і приголомшливо смачно! А ще досить ситно, але не дуже калорійне.
- Курка (копчена) - 500 грам
- Braai - 1 пучок
- Селера черешкова - 150 грам
- Мал - 100 грам
- Перець болгарський - 2 штуки
- Мандарин - 2 штуки
- Соус каррі - 3 Ст. Ложки
Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти. Перець вимийте і очистіть від насіння. Мал відварити до повної готовності в злегка підсоленій воді. Зелень і селеру також промийте під проточною водою.
Перець і селеру наріжте пластинками. Ви можете взяти болгарський перець різних кольорів, тоді салатик буде виглядати більш нарядно і привабливо.
Мандарини очистіть від шкірки, розділіть на часточки і розріжте кожну на чотири частини. При бажанні ви можете замінити їх на грейпфрути або апельсини. Кінзу порубаєте і додайте в салат. Відварений рис також киньте до всіх інгредієнтів.
Наріжте копчену курку без шкіри і кісток на поздовжні смужки і викладіть до решти інгредієнтів. Заправте салат соусом каррі за смаком і присолите. Гарненько все перемішайте. Подавайте до столу!