Рецепт Відбивні з курки фото

Відбивні з курки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Обід за 30 хвилин
Гарячі страви , Страви в паніровці , Відбивні
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування відбивних з курки порадує вас простотою виконання і доступністю основних інгредієнтів - крім курячого філе і масла для обсмажування вам практично нічого не знадобиться!

Опис приготування:

З усіх рецептів відбивних цей, мабуть, найпростіший - смажаться курячі відбивні на звичайній сковороді, без всяких начинок і підлив, складних паніровок і екзотичних спецій. Все елементарно, але на виході виходять чудові відбивні з курки - м'які всередині і покриті золотистою хрусткою скоринкою зовні. Сподіваюся, що дізнавшись рецепт приготування відбивних з курки, ви не раз приготуєте їх і порадуєте своїх близьких простим і смачним блюдом!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Борошно - 3-4 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - 5-6 Ст. Ложок
відбивні з курки - фото крок 1
Куряче філе нарізати на скибочки товщиною приблизно 1 сантиметр.
відбивні з курки - фото крок 2
Злегка(! ), тому що куряче м'ясо дуже ніжне, відбити їх молотком.
відбивні з курки - фото крок 3
Посолити і поперчити з двох сторін. Накрити кришкою або харчовою плівкою і залишити на півгодини-годину при кімнатній температурі.
відбивні з курки - фото крок 4
Насипати в тарілку борошно.
відбивні з курки - фото крок 5
Гарненько запанірувати в ній відбивні.
відбивні з курки - фото крок 6
Поставити сковороду на сильний вогонь і розігріти масло.
відбивні з курки - фото крок 7
Опустити відбивні в киплячу олію і обсмажити з двох сторін до золотистого кольору.
відбивні з курки - фото крок 8
Подавати гарячими з будь-яким гарніром або салатом.

Схожі рецепти