Відбивні з курки
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування відбивних з курки порадує вас простотою виконання і доступністю основних інгредієнтів - крім курячого філе і масла для обсмажування вам практично нічого не знадобиться!
З усіх рецептів відбивних цей, мабуть, найпростіший - смажаться курячі відбивні на звичайній сковороді, без всяких начинок і підлив, складних паніровок і екзотичних спецій. Все елементарно, але на виході виходять чудові відбивні з курки - м'які всередині і покриті золотистою хрусткою скоринкою зовні. Сподіваюся, що дізнавшись рецепт приготування відбивних з курки, ви не раз приготуєте їх і порадуєте своїх близьких простим і смачним блюдом!
- Куряче філе - 500 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 5-6 Ст. Ложок
Куряче філе нарізати на скибочки товщиною приблизно 1 сантиметр.
Злегка(! ), тому що куряче м'ясо дуже ніжне, відбити їх молотком.
Посолити і поперчити з двох сторін. Накрити кришкою або харчовою плівкою і залишити на півгодини-годину при кімнатній температурі.
Насипати в тарілку борошно.
Гарненько запанірувати в ній відбивні.
Поставити сковороду на сильний вогонь і розігріти масло.
Опустити відбивні в киплячу олію і обсмажити з двох сторін до золотистого кольору.
Подавати гарячими з будь-яким гарніром або салатом.