Відбивні з індички в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Хочете зробити на обід щось апетитне, але не дуже жирне? Тоді ось вам чудова ідея - рецепт приготування відбивних з індички в клярі. Ніжне м'ясо в хрусткій скоринці - це дуже смачно.
Рецепт приготування відбивних з індички в клярі дуже простий, проте з цією стравою можна подати до столу абсолютно будь-який гарнір, а також салат або просто соус. Завдяки ніжності м'яса, відбивні виходять соковитими і дуже смачними.
- Філе індички - 500-600 грам
- Яйце - 1-2 штук
- Борошно - 150 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Філе індички необхідно вимити, як слід обсушити і нарізати порційними, не надто тонкими шматочками.
2. Кожен шматочок акуратно відбити молоточком. Чим тонше будуть відбивні з індички в клярі в домашніх умовах, тим швидше вони прожаряться.
3. Коли м'ясо підготовлено, можна братися за кляр. У невеликій мисці необхідно збити яйця, додати сіль і перець за смаком (враховуючи, що індичка була посолити і поперчити). Все ретельно перемішати. При бажанні в рецепт приготування відбивних з індички в клярі можна додати також спеції для м'яса або сушені трави.
4. Кожен шматочок індички необхідно вмочити в яйце, потім обваляти в борошні і знову занурити в яйце. Після цього відбивна може відправлятися на сковороду з розігрітим маслом.
5. Відбивні смажити з двох боків до золотистої скоринки, а потім викласти на паперову серветку і промокнути надлишки масла. Подавати до столу відбивні краще гарячими, однак і холодні вони також смачні.