Рецепт Відбивні під шубою в духовці фото

Відбивні під шубою в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Чеська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Виграшний варіант ситної вечері 2 в 1 - це відбивні під шубою в духовці в домашніх умовах. Вам не потрібно стояти над плитою і всього за сорок хвилин на вашому столі буде приголомшливе блюдо.

Опис приготування:

Прекрасний варіант обіду або святкового вечері. Ніжні свинячі відбивні під шубою готуються саме таким способом, але варіацій може бути кілька. Наприклад, можна додати помідори кільцями і навіть ананаси. Використовуйте соус (можна замаринувати свинину в лимонному соці) і обов'язково суміш перців.

  • Свинина - 800 грам
  • Сир - 200 грам
  • Майонез - 200 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Гриби - 5 штук
відбивні під шубою в духовці - фото крок 1
1. Відбивні під шубою в духовці в домашніх умовах - варіант швидкого, але дуже ситної вечері. Отже, готуємо основні продукти.
відбивні під шубою в духовці - фото крок 2
2. Приступаємо до свинини: нарізаємо її на шматки товщиною не більше 1 см. Відбиваємо кожен шматок, "накривши" м'ясо плівкою.
відбивні під шубою в духовці - фото крок 3
3. Тепер солимо і перчимо м'ясо, після чого викладаємо нарізані гриби, знову промазуємо майонезом, а наступним шаром стане лук (кільцями).
відбивні під шубою в духовці - фото крок 4
4. Картопля і сир стануть останніми шарами. Не забувайте промащувати кожен шар майонезом.
відбивні під шубою в духовці - фото крок 5
5. Відправляємо відбивні в духовку. Їх можна зробити порційно, а можна викласти в єдину форму і зробити по типу запіканки.
відбивні під шубою в духовці - фото крок 6
6. Запікаємо при температурі 170 градусів близько 35-40 хвилин. Про готовність страви скаже рум'яна кірочка.

Схожі рецепти