Відбивні під шубою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Виграшний варіант ситної вечері 2 в 1 - це відбивні під шубою в духовці в домашніх умовах. Вам не потрібно стояти над плитою і всього за сорок хвилин на вашому столі буде приголомшливе блюдо.
Опис приготування:
Прекрасний варіант обіду або святкового вечері. Ніжні свинячі відбивні під шубою готуються саме таким способом, але варіацій може бути кілька. Наприклад, можна додати помідори кільцями і навіть ананаси. Використовуйте соус (можна замаринувати свинину в лимонному соці) і обов'язково суміш перців.
- Свинина - 800 грам
- Сир - 200 грам
- Майонез - 200 грам
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Сіль і спеції - За смаком
- Гриби - 5 штук
1. Відбивні під шубою в духовці в домашніх умовах - варіант швидкого, але дуже ситної вечері. Отже, готуємо основні продукти.
2. Приступаємо до свинини: нарізаємо її на шматки товщиною не більше 1 см. Відбиваємо кожен шматок, "накривши" м'ясо плівкою.
3. Тепер солимо і перчимо м'ясо, після чого викладаємо нарізані гриби, знову промазуємо майонезом, а наступним шаром стане лук (кільцями).
4. Картопля і сир стануть останніми шарами. Не забувайте промащувати кожен шар майонезом.
5. Відправляємо відбивні в духовку. Їх можна зробити порційно, а можна викласти в єдину форму і зробити по типу запіканки.
6. Запікаємо при температурі 170 градусів близько 35-40 хвилин. Про готовність страви скаже рум'яна кірочка.