Відбивна в тесті
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі відбивну в тесті. Це відмінний варіант основного блюда, який можна подавати з улюбленим гарніром, або перекусу, який можна взяти з собою.
Ідеально ніжне, добре посмажені м'ясо в м'якому і смачне тесті - все це відбивна в тесті. Спробуйте приготувати цю страву вдома, а за допомогою детальних інструкцій це зможе зробити навіть початківець кулінар.
- Борошно - 600 грам
- Свинина - 500 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Сметана або майонез - 6 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 200 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Вода - 200 мілілітрів

1. Рецепт приготування відбивною в тесті слід почати саме з тіста. Для цього необхідно всипати в глибоку миску попередньо просіяне борошно. Трохи посолити, паралельно поставити воду і довести до кипіння. У борошно налити рослинне масло і добре розмішати. Коли вода закипить, влити її в тісто і постійно заважати. Тісто має вийти густим і еластичним.

2. Перекласти тісто на стіл і добре вимісити його руками. Потім залишити його на 10 хвилин в спокої.

3. М'ясо вимити і просушити. Видалити зайвий жир і плівки, якщо такі є. Гострим ножем нарізати м'ясо тонкими скибочками. Відбити трохи м'ясо. Посолити і поперчити за смаком кожен шматочок з двох сторін, можна додати улюблені спеції. Залишити відбивні на 10-15 хвилин.

4. Цибулину очистити і нарізати півкільцями. На сковороду налити трохи рослинного масла і добре розігріти. Надіслати цибулю на сковороду і смажити на середньому вогні до легкого золотистого кольору.

5. Саме час формувати блюдо. Для цього необхідно взяти невеликий шматочок тесту і тонко розкачати його. На середину тіста викласти відбивну, а зверху трохи обсмаженого лука. Можна додати трохи сметани або майонезу. Закрити відбивну і добре заліпити краю.

6. На сковороду налити рослинне масло і добре розігріти. Надіслати на сковороду відбивні і смажити до золотистого кольору з двох сторін під кришкою. Коли відбивна в тесті в домашніх умовах буде готова, викласти її на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир, і можна подавати до столу.