Рецепт Весняні роли фото

Весняні роли
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Крупи , Мал , Рисовий папір
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Роли
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Весняні роли - це рулетики з рисового паперу з різними начинками. Варіантів приготування багато, я пропоную свій улюблений, з локшиною фунчозой і арахісовим соусом. Виходить дуже смачне поєднання!

Опис приготування:

Нижче я дам покроковий рецепт, як приготувати весняні ролли. Овочі та зелень можна вибрати на свій смак, добре підійде шпинат, болгарський перець і дайкон. Не переборщити з кількістю локшини, інакше роли вийдуть занадто прісними. Краще додавати побільше овочів.

  • Морква - 1-2 штук
  • Огірок - 1-2 штук
  • Паростки гороху - За смаком
  • Рукола - За смаком
  • Funčoza - 80-100 грам
  • Рисовий папір - 4 штуки
  • М'ята - 1 штука
  • Арахісова паста - 1 Ст. Ложка
  • Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Імбир - 1 Чайна ложка (свіжий, тертий )
весняні роли - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
весняні роли - фото крок 2
Змішайте арахісову пасту, соєвий соус, оцет, імбир і оливкове масло.
весняні роли - фото крок 3
Натріть моркву на тертці, огірок наріжте смужками. Фунчозу залийте окропом і залиште на 5-7 хвилин, потім промийте в холодній воді.
весняні роли - фото крок 4
Занурте лист рисового паперу в гарячу воду. На один край покладіть листочок м'яти.
весняні роли - фото крок 5
Зверху викладіть фунчозу і овочі.
весняні роли - фото крок 6
Потім зелень.
весняні роли - фото крок 7
Скрутіть лист рисового паперу конвертиком.
весняні роли - фото крок 8
Весняні роли готові, смачного!

Схожі рецепти