Весняні роли
(покроковий рецепт з фото)
Весняні роли - це рулетики з рисового паперу з різними начинками. Варіантів приготування багато, я пропоную свій улюблений, з локшиною фунчозой і арахісовим соусом. Виходить дуже смачне поєднання!
Нижче я дам покроковий рецепт, як приготувати весняні ролли. Овочі та зелень можна вибрати на свій смак, добре підійде шпинат, болгарський перець і дайкон. Не переборщити з кількістю локшини, інакше роли вийдуть занадто прісними. Краще додавати побільше овочів.
- Морква - 1-2 штук
- Огірок - 1-2 штук
- Паростки гороху - За смаком
- Рукола - За смаком
- Funčoza - 80-100 грам
- Рисовий папір - 4 штуки
- М'ята - 1 штука
- Арахісова паста - 1 Ст. Ложка
- Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Імбир - 1 Чайна ложка (свіжий, тертий )
Підготуйте всі інгредієнти.
Змішайте арахісову пасту, соєвий соус, оцет, імбир і оливкове масло.
Натріть моркву на тертці, огірок наріжте смужками. Фунчозу залийте окропом і залиште на 5-7 хвилин, потім промийте в холодній воді.
Занурте лист рисового паперу в гарячу воду. На один край покладіть листочок м'яти.
Зверху викладіть фунчозу і овочі.
Потім зелень.
Скрутіть лист рисового паперу конвертиком.
Весняні роли готові, смачного!