Рецепт Вершковий мільфей фото

Вершковий мільфей
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Молочні продукти, Вершки, Яйця, Листкове тісто, Молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Фуршет
Випічка, Солодке, Тістечко

Мільфей - тістечко "тисячі пелюсток", як кажуть французи. Сьогодні його можна заязикати в будь-якому з паризьких кафе, але особливо гарні мільфей, які зроблені на домашній кухні.

Milyfey смакота, але не складний у приготуванні. Головне, щоб були потрібні продукти, які легко доступні для будь-яких регіонів. Рецепт вершкового мільфея ви можете урізноманітнити будь-якими фруктами і ягодами. Дуже рекомендую спробувати приготувати такий десерт для ваших рідних і близьких.

  • Листкове тісто - 500 грам
  • Молоко - 250 грам
  • Яєчний жовток - 3 штуки
  • Цукор - 50 штук
  • Борошно пшеничне - 25 грам
  • Заголовок для палітурки - 25 грам
  • Вершки - 150 грам
  • Цукрова пудра - 125 грам
  • Вода - 2-3 Ст. Ложок
  • Шоколад - 30 грам
вершковий мільфей - фото крок 1
1. Разморозьте листкове тісто, розкачайте його в прямокутник і поділіть на три частини. Запікайте тісто в духовці при температурі 180 градусів 15-20 хвилин.
вершковий мільфей - фото крок 2
2. Нагрійте молоко в сотейнику на середньому вогні. В цей час збийте жовтки, вершки, цукор, кукурудзяну, пшеничне борошно і 2 столові ложки гарячого молока. Після чого додайте суміш в сотейник з молоком і доведіть до кипіння.
вершковий мільфей - фото крок 3
3. В окремій мисці змішайте воду і цукрову пудру до кремової консистенції.
вершковий мільфей - фото крок 4
4. За допомогою кондитерського шприца начините коржі кремом.
вершковий мільфей - фото крок 5
5. На самий верхній шар полийте цукрову глазур.
вершковий мільфей - фото крок 6
6. Прикрасьте десерт топленим шоколадом у вигляді тонких смужок.
вершковий мільфей - фото крок 7
7. За допомогою тонкого ножа зробіть красиві розлучення на мільфей.

Схожі рецепти