Рецепт Мільфей зі збитими вершками і малиною фото

Мільфей зі збитими вершками і малиною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Ягоди, Молочні продукти, Вершки, Малина, Листкове тісто
Рецепти для схуднення
На святковий стіл
Випічка, Солодке

Мільфей - це дуже вишуканий десерт. Його не потрібно просочувати кілька годин, як торт або тістечко, але смак його дивовижний. Розповім, як приготувати мільфей зі збитими вершками і малиною.

Для цього десерту використовуйте листкове тісто або тісто «Філо». Крем зробіть зі збитих вершків. Підійде заварний крем, а також будь-який інший з легкою консистенцією і стійкими піками. Для ягідної прошарку використовують малину, полуницю, ожину, а також набір улюблених ягід.

  • Листкове тісто - 300 грам
  • Вершки - 500 грам
  • Стручок ванілі - 1 штука
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Ванільна есенція - 1 Ст. Ложка
  • Малина - 200 грам
  • Апельсин - 0, 5 штуки(Cedra)
  • Лимон - 0, 5 штуки(Cedra)
мільфей зі збитими вершками і малиною - фото крок 1
1. Розкрийте стручок ванілі, дістаньте насіння. Збийте жирні вершки, додайте до них ваніль, есенцію, цедру апельсина і лимона. Перекладіть крем в кондитерський мішок і відправте його в холодильник.
мільфей зі збитими вершками і малиною - фото крок 2
2. Розкачайте листкове тісто, посипте його цукровою пудрою, надішліть цілісний лист на 7 хвилин в розігріту до 220 градусів духовку, зменшіть температуру до 180 градусів і запікайте ще 15 хвилин.
мільфей зі збитими вершками і малиною - фото крок 3
3. Дістаньте деко і розріжте тісто на 3 частини. Викладіть 1/3 частини, змастіть кремом, викладіть ягоди малини, накрийте другою частиною.
мільфей зі збитими вершками і малиною - фото крок 4
4. Знову змастіть лист кремом і викладіть ягоди.
мільфей зі збитими вершками і малиною - фото крок 5
5. Покладіть верхню частину. Злегка притисніть і посипте цукровою пудрою. Подавайте десерт відразу. Смачного!

Схожі рецепти