Булочки зі збитими вершками
(покроковий рецепт з фото)
Дріжджові булочки зі збитими вершками - дуже ніжна і смачна випічка. Вона відмінно підійде для дружніх посиденьок за чашкою чаю або кави. Спробуйте!
Що використовується дріжджове тісто необхідно витримати зазначений час, щоб процес бродіння був закінчений. В іншому випадку, тісто не буде повітряним і придбає бродильний присмак. Якщо процес збивання вершків не міг би, то крем буде добре зберігати форму.
- Борошно пшеничне - 500 грам
- Дріжджі - 40 грам (сирі)
- Цукор - 5 Ст. Ложок(2 ст. Ложки в тісто, 3 ст. Ложки в вершки)
- Молоко - 250 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Вершки - 300 мілілітрів(33%, для збивання)
- Шоколадний соус - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Молоко підігрійте до температури 36 градусів.
Молоко підігрійте до температури 36 градусів.
Змішайте 2 ст. Ложки цукру і дріжджі.
Розітріть дріжджову масу до рідкого стану.
Доступ до zamešivaniû тесту.
Дуже зручно замішувати в хлібопічці.
У відерце покладіть продукти згідно з інструкцією. В даному випадку, спочатку йдуть рідкі інгредієнти: молоко, яйце, дріжджова маса.
Дуже зручно замішувати в хлібопічці.
У відерце покладіть продукти згідно з інструкцією. В даному випадку, спочатку йдуть рідкі інгредієнти: молоко, яйце, дріжджова маса.
Змішайте борошно з сіллю. Додайте до рідким продуктам і в останню чергу - м'яке масло. Встановіть програму "тісто" ( 1 час 04 хвилини). Через зазначений час, обомніте тісто і залиште ще на 40 хвилин. Також тісто можна приготувати вручну. У теплому молоці змішайте яйце, розтерті дріжджі з цукром, розтоплене масло і в самому кінці, додайте частинами борошно, заважає з сіллю. Замісити м'яке тісто і залиште на 1 час, після зробіть обминку і залиште ще на 40 хвилин.
Готове тісто перекладіть на робочу поверхню. Якщо тісто прилипає, змастіть злегка руки рослинним маслом.
Тісто розділи 10 частин.
Подкатайте заготовку в злегка довгастий кульку.
Викладіть булочки на застелене пергаментом деко. Розігрійте духовку до 180 градусів.
Поставте випікатися булочки на 20 хвилин, до золотистого кольору.
Поставте випікатися булочки на 20 хвилин, до золотистого кольору.
Поки випікаються булочки, зробіть крем.
Охолоджені вершки збийте до легкого загустіння.
Охолоджені вершки збийте до легкого загустіння.
3 ст. Ложки цукру подрібніть в пудру і додайте до збивати вершки. Продовжуйте збивати до пишної, щільної маси.
Збиті вершки повинні добре тримати форму.
Приберіть крем в холодильник.
Приберіть крем в холодильник.
Готові булочки вийміть з духовки і добре остудіть.
Остигнули булочки розріжте з бічної частини.
За допомогою кондитерського мішка, наповніть булочки кремом.
За допомогою кондитерського мішка, наповніть булочки кремом.
Начинені булочки укладіть на блюдо і зробіть абстрактний малюнок за допомогою шоколадного соусу.
Булочки зі збитими вершками готові. Приємного чаювання!