Рецепт Булочки зі збитими вершками фото

Булочки зі збитими вершками
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Молочні продукти, Вершки, Дріжджове тісто
На полуденок, На сніданок
Випічка, Солодке, Булочки

Дріжджові булочки зі збитими вершками - дуже ніжна і смачна випічка. Вона відмінно підійде для дружніх посиденьок за чашкою чаю або кави. Спробуйте!

Що використовується дріжджове тісто необхідно витримати зазначений час, щоб процес бродіння був закінчений. В іншому випадку, тісто не буде повітряним і придбає бродильний присмак. Якщо процес збивання вершків не міг би, то крем буде добре зберігати форму.

  • Борошно пшеничне - 500 грам
  • Дріжджі - 40 грам (сирі)
  • Цукор - 5 Ст. Ложок(2 ст. Ложки в тісто, 3 ст. Ложки в вершки)
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершки - 300 мілілітрів(33%, для збивання)
  • Шоколадний соус - За смаком
булочки зі збитими вершками - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Молоко підігрійте до температури 36 градусів.
булочки зі збитими вершками - фото крок 2
Змішайте 2 ст. Ложки цукру і дріжджі.
булочки зі збитими вершками - фото крок 3
Розітріть дріжджову масу до рідкого стану.
булочки зі збитими вершками - фото крок 4
Доступ до zamešivaniû тесту.
Дуже зручно замішувати в хлібопічці.
У відерце покладіть продукти згідно з інструкцією. В даному випадку, спочатку йдуть рідкі інгредієнти: молоко, яйце, дріжджова маса.
булочки зі збитими вершками - фото крок 5
Змішайте борошно з сіллю. Додайте до рідким продуктам і в останню чергу - м'яке масло. Встановіть програму "тісто" ( 1 час 04 хвилини). Через зазначений час, обомніте тісто і залиште ще на 40 хвилин. Також тісто можна приготувати вручну. У теплому молоці змішайте яйце, розтерті дріжджі з цукром, розтоплене масло і в самому кінці, додайте частинами борошно, заважає з сіллю. Замісити м'яке тісто і залиште на 1 час, після зробіть обминку і залиште ще на 40 хвилин.
булочки зі збитими вершками - фото крок 6
Готове тісто перекладіть на робочу поверхню. Якщо тісто прилипає, змастіть злегка руки рослинним маслом.
булочки зі збитими вершками - фото крок 7
Тісто розділи 10 частин.
булочки зі збитими вершками - фото крок 8
Подкатайте заготовку в злегка довгастий кульку.
булочки зі збитими вершками - фото крок 9
Викладіть булочки на застелене пергаментом деко. Розігрійте духовку до 180 градусів.
Поставте випікатися булочки на 20 хвилин, до золотистого кольору.
булочки зі збитими вершками - фото крок 10
Поки випікаються булочки, зробіть крем.
Охолоджені вершки збийте до легкого загустіння.
булочки зі збитими вершками - фото крок 11
3 ст. Ложки цукру подрібніть в пудру і додайте до збивати вершки. Продовжуйте збивати до пишної, щільної маси.
булочки зі збитими вершками - фото крок 12
Збиті вершки повинні добре тримати форму.
Приберіть крем в холодильник.
булочки зі збитими вершками - фото крок 13
Готові булочки вийміть з духовки і добре остудіть.
булочки зі збитими вершками - фото крок 14
Остигнули булочки розріжте з бічної частини.
За допомогою кондитерського мішка, наповніть булочки кремом.
булочки зі збитими вершками - фото крок 15
Начинені булочки укладіть на блюдо і зробіть абстрактний малюнок за допомогою шоколадного соусу.
булочки зі збитими вершками - фото крок 16
Булочки зі збитими вершками готові. Приємного чаювання!

Схожі рецепти